سوپ تره فرنگی یکی از سوپ های خوشمزه و متفاوت است.امروزه این سوپ تقریبا در بیشتر نقاط جهان تهیه می شود اما عده ای اصل این سوپ را به شهر ولز نسبت می دهند هر چند در کشور های دیگر از جمله یونان ، فرانسه و ایران هم این سوپ تهیه می شود اما اصل این سوپ مربوط به آن شهر است.ولز در واقع شهر کوچکی از انگلستان است که در داخل قوانین خود را دارد اما برای امور خارجی از کشور انگلستان تبعیت می کند.با توجه به گسترش فرهنگ غذایی دستور پخت انواع غذاها از جمله سوپ به دیگر کشور های جهان نیز می رسد و هر کدام بسته به ذائقه و سلیقه خود تغییری در نوع تهیه آن می دهند و شاید تعدادی مواد اولیه به آن اضافه و یا از آن کم کنند.ما در اینجا می خواهیم شما را با اصل سوپ تره فرنگی آشنا کنیم و در ادامه شما را راهنمایی می کنیم که در صورت علاقه چه موادی را می توانید اضافه کنید تا با ذائقه ایرانی شما بیشتر سازگار شود .تره فرنگی از خانواده سبزیجات سیر و پیازاست، فقط طعم و مزه و بوی آن خفیف تر است، در حالی که ترکیب تغذیه ای آن همان است که در ترکیب سیر و پیاز است.تره فرنگی حاوی پروتئین بیشتری نسبت به سیر و پیاز است.ویتامین C، اغلب در برگ های سبز تره فرنگی موجود است.تره فرنگی یکی از سبزی های پُر خاصیتی است که رویش آن در فصل بهار بیشتر است.تره فرنگی ۲ نوع دارد؛ یکی پیازش کوچک تر و دیگری بزرگ تر است. اغلب آن هایی که پیاز بزرگ تر دارند را خام نمی توان خورد و معمولا به صورت پخته در تهیه سوپ های مختلف و کوکو به کار می برند.تره هایی هم که پیاز کوچک تر دارند را به صورت خام در سالاد سبزی استفاده می کنند.خواص تغذیه ای و درمانی تره فرنگی سرشار از ویتامین های B و C و دارای مقادیر قابل توجهی املاح معدنی نظیر: آهن(عامل اکسیژن رسانی به خون)، منیزیم(ضد سرطان)، گوگرد(ضدعفونی کننده قوی)، پتاسیم(کاهش دهنده فشار خون) و فسفر(تقویت کننده حافظه) است.از انواع دیگر سوپ می توان به :سوپ پیاز فرانسوی ، سوپ شیر ،سوپ جو قرمز و آش بلغور با شیر اشاره کرد.
مواد لازم
- کره : 50 گرم
- خامه : 50 گرم
- تره فرنگی : 2 ساقه
- آب مرغ : 3 لیوان
- زرده تخم مرغ : 2 عدد
- آرد : 3 قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- ابتدا تره فرنگی را خرد کرده و با آب می پزیم.حدود 1 ساعت زمان لازم است تا تره فرنگی خوب پخته شود.
-
سپس تره فرنگی را آبکش می کنیم. -
کره را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا آب شود. -
سپس آرد را اضافه کرده و آن را کمی تفت می دهیم. -
آب مرغ را آرام آرام داخل آرد می ریزیم و مرتب هم می زنیم. -
تره فرنگی پخته شده را به سوپ می افزاییم. -
نمک ، فلفل و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مواد خوب با هم پخته شوند. -
زرده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و به آن خامه می زنیم و
مجدد با هم مخلوط می کنیم. -
در نهایت سوپ داغ را آرام آرام به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. -
سپس در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.
مراحل