سس پنیر موزارلا، یک همراه همیشگی برای هر وعده غذایی است. از پاستا و لازانیا گرفته تا سبزیجات گریل شده، این سس میتواند طعم هر غذایی را چند برابر کند. در ادامه به مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه این سس خوشمزه را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه سس پنیر موزارلا
مواد لازم جهت تهیه سس پنیر به شرح زیر است:
شیر پرچرب سرد | ۱ لیوان |
پنیر موزارلا | ۳۰۰ گرم |
آرد گندم | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
فلفل | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
مراحل تهیه سس پنیر موزارلا
با طرز تهیه این سس خوشمزه در سه مرحله همراه ما باشید.
مرحله اول: مخلوط آرد و کره
ابتدا کره را داخل ماهیتابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایمی قرار دهید.
سپس به آن سه قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و با همزن به طور مداوم روی یک شعله ملایم مخلوط کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن شیر
وقتی که آرد تغییر رنگ داد یک لیوان شیر سرد به ترکیب فوق اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید.
زمانی که شیر و آرد قل زد و قوام گرفت از روی شعله بردارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس فرانسوی بازاری
مرحله سوم: افزودن پنیر
حال پنیر موزارلا را همراه با نمک و فلفل به ترکیب فوق اضافه کرده و خوب بهم زنید.
چاشنی سس را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید.
سس خوشمزه شما آماده است. آن را همراه با پیتزا، لازانیا و… میتوانید نوش جان کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه سس پنیر موزارلا را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این سس خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.