ساندویچ یکی از محبوب‌ترین غذاها است که از همه سنین طرفدار دارد. برای ایجاد تنوع در برنامه‌های غذایی خود می‌توانید آنها را به صورتی ساندویچی درست کنید. یکی از مواد غذایی پرکاربرد در پخت غذا مرغ است که تنها با ترکیب آن با چند مواد دیگر می‌توانید یک وعده غذایی خوشمزه و لذیذ درست کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ساندویچ مرغ با پیاز و جعفری را با شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ با پیاز و جعفری

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ با پیاز و جعفری

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه برای ۳ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نان تست یک بسته
پنیر ورقه‌ای ۶ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ‌خوری
سس مایونز به میزان لازم
آب لیمو ترش تازه  ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه قلیه کدو حلوایی با عدس؛ خوشمزه و آسان-بپز نپز

طرز تهیه ساندویچ مرغ با پیاز و جعفری

برای درست کردن این ساندویچ محبوب مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: مرغ را بپزید

سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز و نمک در یک قابلمه به صورت آب‌پز بپزید. بعد از پخت و خنک شدن، آن را ریش ریش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پوره سیر خانگی

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

یک عدد پیاز را به صورت دلخواه برش بزنید. سپس در یک کاسه پیاز خرد شده، مرغ ریش ریش شده، جعفری ساطوری شده، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آن سس مایونز را به میزان دلخواه به آن اضافه کنید و مواد را تا جایی هم بزنید که کاملا ترکیب شوند.

مرحله سوم: ساندویچ درست کنید

۶ عدد نان تست را روی یک سینی بچینید و مقداری از مواد آماده شده روی آنها بریزید. سپس روی هر کدام یک پنیر ورقه‌ای بچینید و مجدد مقداری از مایه مرغ را روی آن بریزید. روی هر کدام از نان تست‌ها یک نان تست دیگر بگذارید و به آرامی با دست کمی فشار دهید تا مواد به هم بچسبند.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   رفع خستگی با کنجد

طرز تهیه ساندویچ مرغ با پیاز و جعفری

نکات تکمیلی برای تهیه ساندویچ مرغ با پیاز و جعفری:

  • برای درست کردن این ساندویچ می‌توانید از پیازچه به جای پیاز استفاده کنید.
  • این ساندویچ را می‌توانید هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو کنید.
  • اگر بخواهید ای ساندویچ را گرم سرو کنید، بعد از درست کردن آن را در ساندویچ‌ساز قرار دهید تا نان‌ها طلایی شوند.
  • می‌توانید به این ساندویچ گوجه، خیارشور و کاهو هم اضافه کنید.
  • از سس‌های فرانسوی، هزار جزیره، فرمز و خردل هم می‌توانید استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای نان تست از نان باگت هم استفاده کنید.

 

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ساندویچ مرغ با پیاز و جعفری را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این غذای خوشمزه و آسان را حتما در برنامه‌ غذایی خود قرار دهید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *