سالاد گل کلم و هویج یکی از سالادهای پرطرفدار و سالمی است که میتوانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید و با چاشنیهای جذاب آن را به منحصر به فردترین سالاد دنیا تبدیل کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این سالاد ساده را به شما آموزش خواهیم داد.
برای تهیه این سالاد جذاب کافی است گل کلم، فلفل دلمه و هویج خرد شده را به همراه ذرت پخته شده در ظرفی با هم مخلوط کنید. کمی جعفری ساطوری شده به آن اضافه و در ظرف دیگری با ماست، سس مایونز، آبلیمو، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل سس جذابش را تهیه و به سالاد اضافه کنید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد گل کلم و هویج
مواد لازم جهت تهیه سالاد گل کلم و هویج به شرح زیر است:
گل کلم تازه | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد |
جعفری تازه | به مقدار لازم |
فلفل دلمهای قرمز | ۱ عدد |
ذرت پخته یا کنسرو ذرت | ۱/۲ فنجان (اختیاری) |
مواد لازم جهت تهیه سس سالاد
مواد لازم جهت تهیه سس سالاد به شرح زیر است:
ماست چکیده | ۱/۲ فنجان |
مایونر | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سیر یا سیر تازه له شده | ۱ حبه |
مراحل تهیه سالاد گل کلم و هویج
- مدت زمان آماده سازی: ۸-۱۲ دقیقه
- مناسب برای: ۲-۳ نفر
- درجه سختی: آسان
مرحله اول: آمادهسازی گل کلم
گل کلم را با کمک چاقو به ابعاد کوچکتری برش زنید و درون ظرف آبی بریزید.
گل کلمها را به خوبی بشویید و درون صافی گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
برای بافتی نرمتر، میتوانید گل کلم را به مدت ۲ دقیقه در آب جوش بپزید و سپس بلافاصله در آب سرد قرار دهید تا خنک شود.
این کار باعث میشود بافت گل کلم کمی نرمتر شود، اما همچنان تردی خود را حفظ کند. اگر طعم خام گل کلم را دوست دارید، نیازی به جوشاندن آن نیست و میتوانید مستقیماً از آن استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کلم و کشمش
مرحله دوم: آمادهسازی هویج
هویجها را بشویید و پوست بگیرید.
سپس هویجها را با کمک رنده به شکل رشتهای یا خلالی نازک خرد کنید.
این کار به زیبایی سالاد کمک میکند و بافتی خوشایند به آن میبخشد.
مرحله سوم: آمادهسازی فلفل دلمهای و جعفری
فلفل دلمهای قرمز را نیز به همین ترتیب بشویید و خشک کنید. آن را به شکل مکعبی ریز خرد کنید.
جعفری تازه را با کمک چاقو ریز خرد کنید و به عنوان یک چاشنی معطر و خوشرنگ به سالاد اضافه کنید.
مرحله چهارم: تهیه سس سالاد
ماست چکیده و مایونز را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را بر اساس ذائقه خود اضافه کنید.
آبلیمو تازه، روغن زیتون و پودر سیر یا سیر لهشده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سس را بچشید و اگر به طعم بیشتری نیاز داشت، کمی آبلیمو یا نمک به آن اضافه کنید.
اگر طعم تند و خوشعطر را دوست دارید، میتوانید کمی فلفل قرمز آسیاب شده یا پودر پاپریکا به سس اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد مرغ و لوبیا سبز
مرحله پنجم: ترکیب مواد سالاد
گل کلم، هویج، فلفل دلمهای و ذرت پخته را در یک کاسه بزرگ بریزید و به آرامی با هم ترکیب کنید.
سس آمادهشده را به سالاد اضافه کنید و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید تا سس به همه مواد سالاد آغشته شود.
در نهایت، جعفری خرد شده را به سالاد اضافه و مخلوط کنید.
سالاد را برای ۱۵ -۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم ترکیب شوند و سالاد خنک و خوشمزهتر شود.
برای افزایش طعم و ارزش غذایی، میتوانید کمی مغز گردو، بادام یا تخمه آفتابگردان به سالاد اضافه کنید. این مغزها به بافت سالاد حالت ترد و خوشایندی میبخشند.
برای بهترین طعم و بافت، این سالاد را تازه مصرف کنید. اگر قصد دارید آن را چند ساعت بعد سرو کنید، سس را جداگانه نگه دارید و قبل از سرو به سالاد اضافه کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با رعایت این نکات و مراحل، میتوانید سالادی جذاب، خوشطعم و سالم تهیه کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.