یکی از انواع سالاد های آلمانی و یا هلندی سالاد اسلاو می باشد که با استفاده از کلم و دیگر مواد اولیه تهیه می شود. تهیه این سالاد متفاوت بسیار راحت بوده و در مدت زمان کمی به عنوان پیش غذا و یا میان وعده می توانید این سالاد خوش طعم و متفاوت را تهیه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه سالاد کول اسلاو را برای استفاده شما قرار داده ایم.

سالاد برنج، سالاد کالباس و سالاد میوه تابستانی از جمله انواع سالاد هایی که می باشند که هم به عنوان میان وعده و هم به عنوان پیش غذا تهیه می شوند. تهیه این سالاد ها زمان بر نیست و گاهی سالاد برنج و کالباس به عنوان غذای اصلی و شام سرو می شوند. از سالاد کول اسلاو آلمانی بهتر است به عنوان پیش غذا استفاده کنید زیرا جایگزین غذای اصلی نمی شود.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه شربت کدو حلوایی خانگی + نکات-بپز نپز

سالاد کول اسلاو آلمانی

مواد لازم

  • هویج ۱ عدد
  • کلم بنفش ۱ عدد
  • کلم سفید ۱ عدد
  • ذرت ۱/۴ پیمانه
  • شوید تازه ۱/۳ پیمانه
  • کشکش پلویی ۱/۴ پیمانه
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سالاد کول اسلاو خوشمزه

طرز تهیه سالاد کول اسلاو آلمانی

ابتدا برای تهیه لایه های اول کلم سفید و بنفش را که تمیز به نطر نمیرسند را جدا کنید. سپس کلم را به ۴ قسمت تبدیل نمایید و در کاسه پر آب قرار دهید. پس از گذشت ۵ الی ۶ دقیقه کلم را در آبکش بریزید و به خوبی بشویید که تمیز شوند و کثیفی باقی نماند.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه ترشی گل کلم تبریزی؛ چاشنی جذاب و خوش طعم

کلم را روی تخته بگذارید و به اندازه های دلخواه کوچک برش دهید و در کاسه ای گود و مناسب بریزید. پوست هویج را بگیرید و با رنده درشت رنده کند و در کاسه کلم بریزید. شوید را تمیز بشویید و بر روی تخته به صورت ساطوری خرد کرده و به کاسه ای دیگر بی افزایید.

در کاسه شوید باید سس ها را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و ادویه های سالاد دلخواه و روغن زیتون را به کاسه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا به خوبی مخلوط و یک دست شوند. حالا باید سس مخصوص آماده شده را به مخلوط کلم ها و هویج بریزید و هم بزنید.

طرز تهیه سالاد کول اسلاو هلندی

برای ریختن ذرت باید از کنسرو و یا ذرت از قبل پخته شده استفاده کنید. ذرت را هم به کاسه اضافه نمایید و هم بزنید. بهتر است برای بهتر طعم دار شدن سالاد به مدت ۴۰ الی ۱ ساعت در یخچال قرار دهید اما اگر فرصت نداشتید می توانید پس از تهیه سرو نمایید. نوش جان.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه پنکیک سالم و مغذی با دانه کینوا

منبع : آرگا

برچسب :



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *