سالاد چیمیچوری یک نوع سالاد خوشمزه با گل کلم و انواع چاشنی‌های مختلف است که طعم بسیار لذیذ و متمایزی دارد. درست کردن این سالاد مخصوص بسیار ساده است و نیاز به مواد اولیه کمی دارد. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه سالاد چیمیچوری گل کلم آشنا شوید.

برای تهیه سالاد چیمیچوری باید گلم کلم را بشویید و خرد کنید. سپس آن را در فر بگذارید و بپزید. در ادامه ۲ حبه سیر را رنده کنید و همراه با روغن روی حرارت تفت دهید. در ادامه نمک و فلفل را اضافه کنید، مقداری پونه، سرکه، فلفل سیاه و آب را در ماهیتابه جداگانه تفت دهید و بعد به سیرها اضافه کنید. حالا این سس را روی گل کلم گریل شده بریزید و خوب هم بزنید. مقداری جعفری تازه خرد شده روی سالاد بریزید و آن را میل کنید. برای مطالعه رسپی کامل این سالاد با تمام جزئیات، می‌توانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد چیمیچوری گل کلم

مواد لازم برای تهیه سالاد چیمیچوری به شرح زیر است:

گل کلم ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پونه تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
فلفل تند ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۳/۴ قاشق چای‌خوری
روغن کانولا ۵ قاشق غذاخوری
افزایش آگاهی و اطلاعات:   فلفل قرمز، سلاح مخفی برای مبارزه با سرماخوردگی؛ نحوه مصرف

مراحل تهیه سالاد چیمیچوری

  • مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • تعداد نفرات: ۶ نفر

در ادامه این بخش به مراحل طرز تهیه سالاد چیمیچوری اشاره شده است.

مرحله اول: گل کلم را بپزید

برای شروع باید گل کلم را بشویید و چند دور آبکشی کنید. در ادامه آن را به تکه‌های کوچک خرد کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید و گل کلم‌ها را در سینی بچینید.

فر را با دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید کلم‌ها برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. می‌توانید برای پخت کلم‌ها آن‌ها را در آب بپزید و بعد برای چند دقیقه روی حرارت کبابی کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج

مرحله دوم: سیر را با نمک و فلفل تفت دهید

برای تهیه سس باید سیرها را رنده کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد سیرها را در روغن سرخ کنید. زمانی که عطر سیر بلند شد، می‌توانید نمک و فلفل را به آن اضافه و شعله گاز را خاموش کنید. در این مرحله سیرها نباید تغییر رنگ بدهند و تیره شوند.

مرحله سوم: سس سالاد چیمیچوری را آماده کنید

در این مرحله باید در یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و بعد پونه تازه خرد شده را برای چند دقیقه در روغن تفت دهید. در ادامه سرکه، فلفل و مقداری آب به مواد اضافه کنید. سیر مزه دار شده را نیز به این مواد اضافه کنید و مواد را برای چند دقیقه بجوشانید تا سس شما آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد انار و اسفناج

مرحله چهارم: سالاد چیمیچوری را سرو کنید

گل کلم‌های گریل شده یا کبابی را در ظرف مورد نظرتان بریزید و بعد سسی که آماده کرده‌اید را به آن اضافه کنید. حالا جعفری تازه خرد شده را روی سالاد بریزید و از طعم این سالاد جذاب لذت ببرید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   خواص جالب انبه

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد چیمیچوری گل کلم

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد چیمیچوری گل کلم

در ادامه این بخش به نکاتی طلایی برای تهیه سالاد چیمیچوری گل کلم اشاره شده است، با ما همراه باشید

  • برای تهیه این سالاد گل کلم مخصوص می‌توانید به جای روغن کانولا از روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگری که در دسترس دارید استفاده کنید.
  • برای تهیه سس سالاد چیمیچوری نباید سیر را بیش از حد سرخ کنید. بهتر است قبل از تیره شدن رنگ سیر شعله گاز را خاموش کنید.
  • طعم سس این سالاد باید کمی تند باشد، اما در صورت تمایل می‌توانید از مقدار فلفل بیشتر یا کمتری در این سالاد استفاده کنید.
  • اگر به پونه تازه دسترسی ندارید، می‌توانید برای تهیه این سالاد از مقداری برگ نعنای تازه نیز استفاده کنید.
  • می‌توانید این سالاد را به صورت گرم سرو کنید یا آن را در یخچال بگذارید و بعد از این که سرد شد میل کنید.
  • می‌توانید این سالاد را در کنار انواع غذاهای گوشتی و مرغی سرو کنید یا آن را به عنوان یک میان وعده سالم میل کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   روش های تشخیص اگزمای واریس و نحوه تشخیص و درمان آن

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به خوشمزه‌ترین روش طرز تهیه سالاد چیمیچوری و همه فوت و فن‌های درست کردن این سالاد اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این سالاد را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *