به دنبال یک سالاد رژیمی برای روزهای پاییزی هستید؟ سالاد انار و اسفناج با سس رژیمی مخصوص، انتخابی عالی برای شماست. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد جذاب و خوشمزه را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت سالاد انار و اسفناج

مواد لازم جهت سالاد انار و اسفناج به شرح زیر است:

برگ‌های اسفناج کوچک (بیبی اسفناج)  به میزان لازم
انار  نصف پیمانه
سیب درختی ۱ عدد
پرتقال ۱ عدد
پیاز قرمز (اختیاری) ۱ عدد کوچک
مغز تخمه کدو یا آفتاب‌گردان ۱ سوم پیمانه

مواد لازم جهت تهیه سس سالاد

مواد لازم جهت تهیه سس سالاد به شرح زیر است:

روغن زیتون ۱ سوم پیمانه
سرکه سیب ۱/۴ پیمانه
آب لیموی تازه ۱/۴ پیمانه
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
تخم گشنیز ۱/۴ قاشق چای خوری

مراحل سالاد انار و اسفناج

طرز تهیه سالاد انار و اسفناج شامل مراحل زیر است:

مرحله اول: تهیه سس

برای آماده‌ سازی سس، در ظرف یا شیشه در داری یک سوم پیمانه روغن زیتون بریزید. سپس سرکه سیب را به روغن زیتون اضافه کنید.

آب لیموترش را نیز اضافه کنید و بعد سرکه بالزامیک را داخل شیشه یا ظرف بریزید.

اکنون نوبت اضافه کردن ادویه‌هاست. همه ادویه‌ها را اضافه کنید و در آخر سس خردل را داخل ظرف بریزید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   علائم ظاهری سکته مغزی را می دانید!

درب ظرف یا شیشه را محکم ببندید و چندین بار تکان دهید تا این مواد به درستی با هم مخلوط شوند و ترکیبی یکدست را تشکیل دهند.

حالا سس سالاد شما آماده است و باید سراغ تهیه سالاد بروید.

مرحله دوم: برش زدن میوه‌ها

میوه‌ها شامل سیب و پرتقال را برش بدهید. برای زیباتر شدن سالاد، سیب را برش‌های هلالی شکل و اسلایس‌های نازک و پرتقال را برش‌های کوچک مثلثی بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد چغندر و انار

مرحله سوم: افزودن پیاز و اسفناج

پیاز قرمز را نیز به صورت خلال نازک برش بدهید.

حالا ظرفی مناسب برای سرو سالاد انتخاب کنید. برگ‌های تازه و کوچک اسفناج را داخل ظرف مورد نظر بریزید. 

سیب و پرتقال برش خورده را به برگ‌های اسفناج اضافه کنید و روی برگ‌های اسفناج قرار دهید.

مرحله چهارم: افزودن انار و مغز تخمه

پیاز خلالی شده را به ترکیب فوق اضافه کنید و بعد دانه‌های خوشرنگ و زیبای انار را داخل ظرف بریزید.

اگر از مغز تخمه استفاده می‌کنید آن را نیز اضافه کنید و در نهایت سس سالاد که در ابتدا تهیه کردید را روی مواد بریزید. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد انار و کاهو

مرحله پنجم: ترکیب مواد با سس

سالاد انار و اسفناج را هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شود.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   علت تورم غدد مونتگومری و نکات محافظت از برجستگی مونتگومری

سالاد اسفناج و انار شما آماده است. سالادی جذاب و پر از رنگ و طعم؛ نوش جان!

مراحل سالاد انار و اسفناج

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد لبو و سیب زمینی

نکات مهم در تهیه سالاد اسفناج و انار

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه سالاد اسفناج و انار اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • در تهیه سالاد انار و اسفناج از برگ‌های کوچک اسفناج یا بیبی اسفناج استفاده کنید.
  • اگر از پنیر خامه‌ای در سالاد استفاده کنید سالاد خوشمزه‌تری خواهید داشت. برای این منظور می‌توانید روی سالاد تکه‌هایی از پنیر خامه‌ای قرار دهید تا هم ظاهر زیباتر و هم طعم بهتری به سالاد بدهد.
  • میزان و نسبت مواد را می‌توانید کم و زیاد کنید.
  • استفاده از مغزیجات و آجیل مثل گردو و بادام خرد شده یا پرک در سالاد انار و اسفناج توصیه می‌شود. این مواد، علاوه بر این که طعم خوبی به سالاد می‌دهند، می‌توانند طبع سرد انار را کنترل کنند.
  • سرکه بالزامیک به دلخواه است و در صورتی که بالزامیک ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.
  • اگر مایل به استفاده از پیاز هم در این سالاد نیستید، می‌توانید حذف کنید. ولی در صورت استفاده، از پیاز قرمز استفاده کنید.
  • نمک و ادویه‌هایی مثل فلفل قرمز را می‌توانید اضافه کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه سالاد انار و اسفناج را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این سالاد خوشمزه و مجلسی را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در وعده شام لذت ببرید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *