طرز تهیه رب غوره با یک دستور ساده و کاربردی را می توانید در این بخش مطالعه کنید. این رب را می توانید برای چاشنی انواع غذا استفاده کرده همچنین به عنوان یک سس نیز می توانید، استفاده نمایید.
برای تهیه انواع سس های خانگی با دستور های ساده و کاربردی در آرگا همراه ما باشید. طرز تهیه رب انار و رب ریواس با طعم های متنوع را می توانید در آرگا تجربه کنید.
مواد اولیه:
- غوره: ۱ کیلوگرم
- آب: ۱/۲ فنجان
- نمک: ۱/۲ فنجان
طرز تهیه رب غوره:
با توجه به اینکه در فصل غوره دهی هستیم، می توانید با وجود غوره های مرغوب و تازه یک رب عالی داشته باشید. برای این کار باید ابتدا غوره ها را جمع آوری کرده و دم غوره ها را بکنید. غوره ها را بعد از اینکه آبکشی کردید روی یک پارچه نخی قرار داده تا آبکشی شود.
غوره ها را درون قابلمه ای ریخته و روی آن مقداری نمک بریزید. مقدار آب روی قابلمه ریخته و بعد مواد را روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی غوره ها باز شود و بعد آنها را له کنید. بعد از اینکه غوره های شما به خوبی له شد، می توانید آن را از روی حرارت برداشته بعد از خنک شدن با دست به خوبی آن ها را له کنید تا عصاره گیری شود.
در ادامه این بخش برای طرز تهیه رب غوره باید آب غوره ها را از صافی روی حرارت بگذارید تا مجدد بجوشد و به غلظت کافی برسد. در صورتی که نمک آن کم است، می توانید از نمک بیشتری استفاده کنید.
در زمانی که رب روی حرارت است باید با کفگیر به خوبی هم بزنید تا رب ته نگیرد و به آرامی رب بجوشد و آب آن خشک شود این رب را می توانید بعد از سرد شدن درون شیشه ها ریخته و درب آن را ببندید و درون یخچال نگه دارید. برای اینکه این رب ماندگاری بالایی داشته باشد. حتماً باید در محیط خنک نگهداری شود و قاشق کثیف یا آلوده به رب نزنید.
این رب را می توانید به عنوان یک چاشنی و رب ساده در کنار انواعی از مواد استفاده کنید که طعم فوق العاده و غذای شما می دهد. این رب خوشمزه را می توانید با این دستور تهیه کرده شما همچنین می توانید انواع رب های خانگی را با همین روش داشته باشید که بسیار ساده از تهیه رب نارنج رب انار با همین روش تهیه شده و می توانید در خانه آن را تهیه کنید.
برای داشتن یه رب خوب باید از غوره های تازه استفاده کنند. غوره های شما نباید فاسد شده باشد. توجه کنید که بعد از اینکه بشورید تا خاک آن کشیده شود و دم غوره ها را نیز باید جدا کنید. در صورتی که دم غوره ها درون رب باشد، ممکن است رب شما کمی طعم گس داشته باشد. پس اگر می خواهید یک رب مرغوب و عالی داشته باشید، حتماً دم غوره ها را جدا کنید.
منبع : آرگا
برچسب :