دمنوش به و زعفران یکی از دمنوش‌های خوشرنگ و خوشمزه است که می‌توانید در روزهای سرد سال مصرف کنید. ترکیب به با زعفران طعم خوشایندی را به وجود می‌آورد که علاوه بر خواص آن، به روحیه شما نشاط می‌بخشد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه دمنوش به و زعفران را همراه بهترین زمان مصرف آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای درست کردن دمنوش به و زعفران ابتدا به را بشویید و پوست بگیرید و آن را خلالی خرد کنید. سپس کمی در تابه بدون روغن تفت دهید. زعفران را در هاون بسابید و با کمی آب جوش ترکیب کنید تا دم بکشد. سپس در یک قوری، زعفران و به را ترکیب کنید و روی حرارت غیر مستقیم برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا دم بکشد. در آخر همراه عسل در فنجان سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این دمنوش خوش‌عطر و طعم را بخوانید.

مواد لازم دمنوش به و زعفران

به ۲ قاشق غذاخوری
زعفران چند رشته
عسل به میزان دلخواه
آب جوش ۲ لیوان

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه دمنوش به و زعفران

مدت زمان آماده سازی: ۲۵ تا ۳۵ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: به را آماده کنید

ابتدا به را به خوبی بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت خلالی خرد کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   ۱۲ ضرر مصرف بی رویه روغن زیتون برای بدن

در یک تابه بدون روغن به خلالی شده را کمی تفت دهید تا طلایی شود. این کار باعث می‌شود تا عطر به بیشتر آزاد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش نعنا و زردچوبه

مرحله دوم: زعفران را آماده کنید

رشته‌های زعفران را در یک هاون بریزید و بسابید تا پودر شود. سپس با کمی آب جوش ترکیب کنید تا دم بکشد.

مرحله سوم: دمنوش را دم کنید

در این مرحله به تفت داده شده را همراه زعفران دم کشیده در یک قوری بریزید و آب جوش به آنها اضافه کنید. قوری را روی حرارت غیر مستقیم مانند شعله پخش‌کن قرار دهید تا برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد.

طرز تهیه دمنوش به و زعفران

 

مرحله چهارم: دمنوش را سرو کنید

می‌توانید بعد از دم کشیدن دمنوش آن را از صافی رد کنید تا میوه به از آن جدا شود، اما اگر دوست دارید می‌توانید بدون استفاده از صافی، دمنوش را در یک فنجان بریزید و همراه عسل سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای سفید

بهترین زمان مصرف دمنوش به و زعفران

بهترین زمان مصرف دمنوش به و زعفران بستگی به هدف شما دارد. در ادامه زمان‌های مختلف مصرف را بررسی می‌کنیم.

  • اگر این دمنوش را در ابتدای روز مصرف کنید، دستگاه گوارش شما آماده می‌شود و انرژی ملایمی به شما می‌بخشد. همچنین مصرف این دمنوش در ساعات اولیه روز، می‌تواند به افزایش روحیه و کاهش سستی صبحگاهی کمک کند.
  • اگر بدن شما به کافئین نیاز دارد، می‌توانید این دمنوش را در میان وعده صبح بین ساعات ۱۰ تا ۱۱ یا در میان وعده عصر بین ساعات ۵ تا ۶ مصرف کنید. مصرف این دمنوش در این زمان‌ها به بالا بردن تمرکز و کاهش استرس کمک می‌کند.
  • برای هضم بهتر غذا و کاهش نفخ، می‌توانید این دمنوش را نیم ساعت بعد از مصرف غذا بنوشید.
  • مصرف این دمنوش قبل از خواب، می‌تواند کیفیت خواب را بهبود ببخشد و به شما آرامش دهد.
  • اگر معده شما حساس است، بهتر است این دمنوش را ناشتا مصرف نکنید، زیرا باعث تحریک آن می‌شود.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   8 روش ساده برای تشخیص شلغم شیرین از تلخ-بپز نپز

طرز تهیه دمنوش به و زعفران

نکات تکمیلی برای تهیه دمنوش به و زعفران

برای تهیه دمنوش زعفران و به رعایت چند نکته می‌تواند به طعم و کیفیت بهتر آن کمک کند. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

  • می‌توانید از دارچین،هل یا گل محمدی برای طعم‌دهی بیشتر به این دمنوش استفاده کنید.
  • این دمنوش به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، بنابراین مصرف آن در روزهای سرد سال توصیه می‌شود.
  • بهتر است از زعفران خالص و مرغوب استفاده کنید تا دمنوش رنگ بهتری بگیرد.
  • برای بهتر پودر شدن و دم کشیدن زعفران، بهتر است آن را با کمی شکر یا قند بسابید.
  • می‌توانید به جای به تازه، از به خشک شده استفاده کنید اما به دلیل طعم غلیظ‌تر آن، نیازی به تفت دادن نیست.
  • می‌توانید از نبات یا شکر به عنوان شیرین کننده استفاده کنید، اما استفاده از عسل خواص دمنوش را بیشتر می‌کند.
  • می‌توانید از شیره انگور یا شکر قهوه‌ای به عنوان جایگزین عسل استفاده کنید.
  • دمای آب مناسب برای دم کردن این دمنوش ۸۵ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد است. توجه داشته باشید که آب جوش بیش از حد، ممکن است برخی از خواص زعفران را از بین ببرد.
  • بهتر است برای دم کشیدن دمنوش، حداقل ۲۰ دقیقه زمان دهید تا عطر و طعم زعفران کاملا آزاد شود.
  • دمنوش آماده شده را می‌توانید در یخچال برای ۲۴ ساعت نگهداری کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه جامبوشلز سرد و جامبوشلز گرم در خانه-مجله بپز نپز

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دمنوش به و زعفران را همراه بهترین زمان مصرف آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم با در نظر گرفتن زمان‌های مصرف و نکات گفته شده، این دمنوش خوش‌طعم و مفید را در برنامه غذایی خود قرار دهید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *