دمنوش آویشن و عناب یک ترکیب شگفت انگیز برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا است که به شما کمک می‌کند تا زودتر از شر علائم این بیماری‌ها خلاص شوید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه دمنوش آویشن و عناب و همه فوت و فن‌های تهیه این نوشیدنی معجزه آسا آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش آویشن و عناب

مواد لازم برای تهیه دمنوش آویشن و عناب به شرح زیر است:

عناب ۱۰ عدد
آویشن خشک ۲ قاشق چای‌خوری
آب جوش ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
عسل به مقدار لازم

مراحل تهیه دمنوش عناب و آویشن برای سرماخوردگی

آماده کردن این دمنوش حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. مواد اولیه به کار رفته در این نوشیدنی برای ۲ نفر مناسب است.

مرحله اول: عناب‌ها را خرد کنید

برای شروع باید عناب‌های خشک را بشویید و با یک چاقوی تیز خرد کنید و در قوری بریزید.

مراحل تهیه دمنوش عناب و آویشن برای سرماخوردگی

مرحله دوم: دمنوش را آماده کنید

در ادامه ۲ لیوان آب جوش به قوری اضافه کنید و آن را روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش شما دم بکشد و عصاره عناب و آویشن وارد آب شود. دم کشیدن این دمنوش حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

مرحله سوم: دمنوش را سرو کنید

بعد از این که دمنوش شما آماده شد، یک صافی روی لیوان قرار دهید و سپس دمنوش را در لیوان بریزید. کمی صبر کنید تا دمنوش از داغی بیفتد و سپس حدود یک قاشق چای‌خوری عسل به آن اضافه کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   چگونه پسته تازه امسال را از پسته کهنه پارسال تشخیص دهیم؟-بپز نپز

به خاطر داشته باشید که نباید عسل را به دمنوش داغ اضافه کنید، زیرا این کار موجب از بین رفتن خواص عسل می‌شود. دمنوش شما آماده است و می‌توانید آن را میل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش انرژی‌بخش نعنا و زنجبیل

بهترین زمان مصرف دمنوش عناب و آویشن

دمنوش آویشن برای درمان سرماخوردگی و رفع علائم آن بسیار مفید است و از همین می‌توانید از آن در مواقع بیماری استفاده کنید. می‌توانید روزانه تا سه فنجان از این دمنوش استفاده کنید. به طور کلی هیچ زمان مشخصی برای مصرف این دمنوش وجود ندارد و می‌توانید از آن به صورت ناشتا یا بین وعده‌های غذایی استفاده کنید.

بهترین زمان مصرف دمنوش عناب و آویشن

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش ازگیل + زمان مصرف

نکات و فوت و فن‌های تهیه دمنوش آویشن و عناب

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه دمنوش آویشن و عناب اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • طبع آویشن گرم و خشک و طبع عناب سرد و تر است و از همین رو افرادی که طبع سردی دارند، بهتر است از آویشن بیشتر و عناب کمتری استفاده کنند یا مقداری نبات به این دمنوش اضافه کنند.
  • برای تهیه این دمنوش باید از عناب باکیفیت و آویشن شیرازی استفاده کنید.
  • برای تهیه دمنوش آویشن و عناب می‌توانید به جای خرد کردن عناب، چند خراش روی آن‌ها ایجاد کنید تا عصاره آن‌ها خارج شود.
  • می‌توانید بعد از مصرف دمنوش عناب‌ها را نیز میل کنید.
  • اگر به دیابت، چربی خون یا فشار خون مبتلا هستید یا از دارو استفاده می‌کنید، بهتر است قبل از مصرف این دمنوش با پزشک خودتان مشورت کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید بعد از آماده شدن دمنوش چند قطره آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید و سپس دمنوش را میل کنید.
  • برای تهیه جوشانده آویشن و عناب می‌توانید به جای عناب خشک از عناب تازه نیز استفاده کنید. مزه این دمنوش با عناب تازه بسیار لذیذتر می‌شود.
  • برای تهیه دمنوش عناب و آویشن در فرنچ پرش باید عناب خرد شده و آویشن را در فرنچ پرس بریزید و بعد آب جوش را اضافه کنید. در ادامه درپوش فرنچ پرش را روی آن قرار دهید. حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد درپوش را به سمت پایین بکشید تا دمنوش شفاف و یکدست شود. حالا می‌توانید این دمنوش را در فنجان بریزید و میل کنید.
  • اگر به برگ آویشن دسترسی ندارید، می‌توانید برای تهیه این دمنوش از مقداری پودر آویشن نیز استفاده کنید.
  • برای تهیه دمنوش آویشن و عناب و خاکشیر می‌توانید عناب خرد شده، مقداری خاکشیر و آویشن را در قوری بریزید و درب قوری را روی آن قرار دهید و سپس روی قوری را با یک پارچه بپوشانید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید و بعد دمنوش را صاف کرده و در فنجان بریزید و همراه با نبات میل کنید.
  • دمنوش عناب و آویشن برای کودکان مفید است و می‌توانید به مقدار کم از این دمنوش برای آن‌ها استفاده کنید.
  • برای تهیه دمنوش عناب و آویشن و پونه می‌توانید از ترکیب یک قاشق مرباخوری آویشن خشک، یک قاشق مرباخوری پونه خشک و سه عدد عناب همراه با ۲ لیوان آب جوش استفاده کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه ته چین سبزیجات یک تجربه متفاوت برای پخت غذای ایرانی-مجله بپز نپز

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به بهترین طرز تهیه دمنوش آویشن و فوت و فن‌های تهیه و مصرف این دمنوش اشاره شد. به خاطر داشته باشید که در مصر این دمنوش زیاده روی نکنید و اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید، حتما قبل از مصرف آن با پزشک متخصص مشورت کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *