یکی از محبوب ترین و سنتی ترین خورش های ایرانی فسنجان می باشد. این خورش لذیذ را می توانید با دستور پخت های مختلفی تهیه کنید. یکی از انواع فسنجان های خوش طعم و متفاوت خورش فسنجان فندوق می باشد که فرق چندانی با خورش فسنجان معمولی ندارد و فقط به جای گردو از فندوق استقاده می شود. طرز تهیه فسنجان فندوق خوش طعم در این مطلب قرار گرفته شده است.

از انواع خورش های لذیذ ایرانی می توان به ترشک مرغ درباری و خورش برگ مو اشاره کرد. این دو خورش متنوع و متفاوت بسیار لذیذ و ساده بوده اند و به همراه انواع برنج ها می توان سرو کرد. با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده دسترسی ساده به روش تهیه این خورش ها داشته باشید. برای تهیه خورش فسنجان فندوق نیاز به مواد اولیه زیادی ندارید و با استفاده از مواد اولیه کم می توانید خورشی لذیذ داشته باشید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه براونی کدو حلوایی؛ ترکیبی از شکلات و عطر پاییز-بپز نپز

خورش فسنجان فندوق لذیذ

مواد لازم

  • ران مرغ ۴ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • فندوق آسیاب شده ۱ پیمانه
  • روغن زیتون و رب انار به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

خورش فسنجان فندوق لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه خورش فسنجان فندوق لذیذ و سنتی

ابتدا برای تهیه این خورش لذیذ قابلمه ای مناسب را برای تهیه خورش بر روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن زیتون در قابلمه بریزید و صبر کنید تا داغ شود. پیاز ها را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس پیاز را در قابلمه تفت دهید و ادویه ها و مرغ را به خوبی بشویید و بی افزایید.

حالا باید فندوق آسیاب شده را به قابلمه اضافه کنید و زیر حرارت را بسیار کم نمایید. در ادامه فندوق را تفت دهید تا روغن فندوق خارج شود. حدود ۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را بلند نمایید تا آب به جوش بی آید و درب قابلمه را بگذارید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی؛ برای تمام فصول سال-بپز نپز

حالا باید صبر کنید تا مرغ نیم پز شود. زمانی که مرغ نیم پز شد زمان مناسبی برای افزودن رب انار می باشد. اگر خورش ترش دوست دارید مقدار رب انار را بیشتر بریزید اما اگه خورشی ملس و یا شیرین تر دوست دارید مقداری شکر به دلخواه به خورش خود اضافه کنید.

طرز تهیه فسنجان فندوق لذیذ

در نهایت طعم خورش را بچشید و به مقدار لازم ادویه های مورد نظر را بی افزایید و هم بزنید. در نهایت خورش فسنجان فندوق لذیذ خود را به همراه برنج و زعفران دم کشیده شده برای خوش رنگ تر شدن برنج و انواع ترشیجات مانند ترشی ریحان و بادمجان سرو کنید. نوش جان.

منبع : آرگا

برچسب :



Source link

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه مربای پوست پسته؛ یک لذت دلچسب برای صبحانه-بپز نپز

بخوانید:

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *