ترشی گوجه گیلاسی یکی از ترشی‌های خوشمزه و خاص است که طرفداران زیادی دارد. ترشی گوجه گیلاسی به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه این ترشی را به روشی متفاوت و جذاب به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه ترشی گوجه گیلاسی

گوجه گیلاسی  ۵۰۰ گرم
نعناع، جعفری و شوید تازه  به مقدار دلخواه
سیر  ۴-۵ حبه
دانه‌های انار  به مقدار دلخواه
سرکه سفید  به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

مواد لازم جهت تهیه ترشی گوجه گیلاسی

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

  • مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۰-۱۲ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این ترشی ۱-۲ روز است.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۵۰۰-۶۰۰ گرم ترشی به شما می دهد
  • درجه سختی تهیه این ترشی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: شستشو و خشک کردن گوجه‌ها

برای شستشو، گوجه‌ها را درون کاسه‌ای بزرگ بریزید و آب سرد روی آن‌ها بگیرید. تا هر گونه گرد و خاک و آلودگی از آن‌ها پاک شود. می‌توانید می‌توانید کمی نمک به آب اضافه کنید تا میکروب‌ها به خوبی از بین بروند.

  • بعد از شستن، گوجه‌ها را روی پارچه‌ای تمیز قرار دهید تا کاملاً خشک شوند؛ چرا که اگر رطوبت باقی بماند، ترشی زود خراب می‌شود.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه ترشی زیتون عسلی؛ طعمی بهشتی برای ذائقه‌های خاص-بپز نپز

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

مرحله دوم: شستشو و خشک کردن سبزی‌ها و سیر

در این مرحله، سبزی‌های ترشی (نعناع، جعفری و شوید) و حبه‌های سیر را به خوبی بشویید.

پس از شستشو، سبزی‌ها را روی دستمالی تمیز پهن کنید تا خشک شوند.

سیرها را نیز به همین ترتیب، پوست بگیرید و خشک کنید، مطمئن شوید که هیچ رطوبتی روی آن‌ها باقی نمانده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی گوجه‌ فرنگی مشهدی؛ به روش سنتی با ویدئو

مرحله سوم: سوراخ کردن گوجه‌ها

قسمت بالا و پایین گوجه‌ها را با استفاده از چنگال یا خلال دندان سوراخ کنید.

برای این کار، چنگال را به آرامی روی گوجه‌ها فشار دهید تا سوراخ‌های کوچکی روی سطح آن‌ها ایجاد شود.

مرحله چهارم: خرد کردن سبزی‌ها و سیر

سبزی‌های خشک‌شده را با کمک چاقو یا خردکن خرد کنید.

سیر را هم به صورت تکه‌های ریز خرد کنید تا طعم قوی‌تری در ترشی ایجاد شود.

مرحله پنجم: دانه کردن انار

انار را به دو نیم تقسیم کرده و با کمک قاشق روی پوست آن ضربه بزنید تا دانه‌ها جدا شوند.

  • دانه‌های انار علاوه بر طعم، رنگ زیبایی به ترشی شما می‌بخشند.

بیشتر بخوانید: ترشی لیته بادمجان کبابی با گوجه

مرحله ششم: مخلوط کردن مواد

گوجه‌ها، سبزی‌های خرد شده، سیر خرد شده و دانه‌های انار را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با دستکش مواد را به آرامی هم بزنید تا سبزی و سیر به طور یکنواخت با گوجه‌ها ترکیب شود.

  • ترکیب کردن مواد پیش از ریختن سرکه، باعث می‌شود طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   با این روش برای همیشه از شر نفخ خلاص شوید

مرحله هفتم: اضافه کردن سرکه، نمک و فلفل

حالا وقت اضافه کردن سرکه، نمک و فلفل است.

سرکه را به اندازه‌ای بریزید که کاملاً روی مواد را بپوشاند. سپس نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کنید.

  • بهتر است ابتدا مقدار کمی از نمک و فلفل اضافه کنید و در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید.

نکات مهم در تهیه ترشی گوجه گیلاسی

مرحله هشتم: ریختن مواد درون شیشه

مواد را به آرامی داخل شیشه بریزید.

مخلوط را به گونه‌ای داخل شیشه بریزید که فضای کمی باقی بماند و سپس با سرکه شیشه را کاملاً پر کنید.

  • اطمینان حاصل کنید که مواد به‌طور کامل در سرکه قرار گرفته‌اند تا از ماندگاری بیشتر ترشی مطمئن شوید.
  • شیشه ترشی را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید. بهترین گزینه برای نگهداری ترشی، یخچال است.
  • معمولاً ترشی گوجه گیلاسی پس از ۱-۲ روز آماده مصرف می‌شود.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   این کارها در ۳ ماه اول بارداری اکیدا ممنوع!

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش متفاوت و جذاب فوق این ترشی خوشمزه را تهیه کنید. این ترشی زیبا برای سرو در کنار انواع غذاها مناسب است و با نگهداری صحیح، می‌تواند ماه‌ها ماندگاری داشته باشد.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *