ترشی گل کلم یکی از چاشنیهای سنتی است که به روشهای مختلفی درست میشود. برای خوشرنگ شدن این ترشی برخی از آب گوجه یا زردچوبه استفاده میکنند که علاوه بر ظاهر هوسانگیز طعم بینظیری هم دارد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی گلم کلم را با زردچوبه به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم زردچوبهای
برای درست کردن این ترشی خوشرنگ به مواد زیر نیاز دارید:
گلکلم | یک کیلوگرم |
هویج | ۲ عدد |
سیر | ۵ حبه |
سرکه سفید | ۲ لیوان |
نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | نصف قاشق غذاخوری |
آب | یک لیوان |
طرز تهیه ترشی گل کلم زردچوبهای
برای درست این ترشی خوشمزه مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا ساق و برگ گلکلم را جدا کنید، سپس به اندازه دلخواه آنها را برش بزنید. بعد از آن هویجها را به صورت حلقهای برش بزنید. سپس پوست سیر را جدا کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی هویج رشتهای
مرحله دوم: شستشوی مواد
بعد از خرد کردن، باید مواد را به خوبی بشویید و بعد از آبکش کردن، روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن کاملا خارج شود.
مرحله سوم: محلول ترشی را آماده کنید
در یک قابلمه یک لیوان آب را به همراه سرکه سفید مخلوط کنید. سپس نمک را اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. بعد از جوشیدن قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله چهارم: مواد را در ظرف بچینید
یک ظرف شیشهای تمیز و خشک را انتخاب کنید. کف آن را دو حبه سیر بگذارید سپس هویج و گل کلم را به صورت مخلوط در ظرف بچینید و سیر را در بین مواد قرار دهید. این کار را تا جایی انجام دهید که ظرف پر شود.
مرحله پنجم: محلول ترشی را اضافه کنید
زردچوبه را به محلول سرکه، آب و نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس به آرامی آن را روی مواد داخل ظرف بریزید. محلول را باید تا جایی بریزید که بالاتر از مواد قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی
مرحله ششم: نگهداری ترشی
سپس یک نایلون روی ظرف قرار دهید و درب ظرف را روی آن محکم ببندید. شیشه را در یک جای خشک و خنک یا در یخچال نگهداری کنید و بعد از یک هفته میتوانید آن را مصرف کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی گل کلم زردچوبهای را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم این ترشی خوشمزه و خوشرنگ را حتما یک بار امتحان کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.