ترشی‌های مخلوط و لیته از چاشنی‌های بسیار معروفی هستند که همه آنها را امتحان کردیم. اما ترشی کرفس و موسیر جزو ترشی‌هایی است که شاید کمتر آن را بر سر سفره‌ها دیده باشید. ترکیب طعم موسیر و کرفس یک طعم خاص و خوشمزه‌ای را به وجود می‌آورد که کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا از طرفداران آن شوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی کرفس و موسیر را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

برای درست کردن ترشی کرفس و موسیر باید ساقه و برگ کرفس را خرد کنید و با گل کلم، فلفل سبز تند، موسیر و ادویه‌ها ترکیب کنید. سپس محلول ترکیب شده از سرکه سفید، آب جوش و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید و به یک ظرف شیشه‌ای منتقل کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی کرفس و موسیر

برای درست کردن این ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه کله جوش عدس ساده و سریع برای شام-مجله بپز نپز
ساقه کرفس ۳۰۰ گرم
گل کلم نیم کیلو گرم
برگ خرد شده کرفس یک پیمانه
موسیر ۱۵۰ گرم
آب جوش ۳ لیوان
سرکه سفید ۲ لیوان
نمک ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند ۲ عدد
فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری
تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی کرفس و موسیر

برای درست کردن ترشی کرفس و موسیر مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: محلول سرکه را آماده کنید

در یک کاسه مناسب آب جوشیده بریزید، سپس نمک و سرکه سفید را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا نمک حل شود. محلول را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی به خوشمزه

مرحله دوم: آماده سازی مواد

گل کلم را به قسمت‌های کوچک تقسیم کنید، سپس بشویید و آبکش کنید تا آب آن خارج شود. بعد از آن گل کلم‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود.

فلفل سبز، برگ و ساقه کرفس را بشویید و خرد کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   صدای پای بیماری خطرناک در ایران به گوش می‌رسد!

طرز تهیه ترشی کرفس و موسیر

مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید

یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و ساقه خرد شده کرفس را به همراه موسیر، برگ کرفس، گل کلم، فلفل سبز تند، فلفل سیاه، تخم گشنیز و زردچوبه مخلوط کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا ترکیب شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی به با رب انار

مرحله چهارم: محلول سرکه را اضافه کنید

در این مرحله محلول سرکه را به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید. سپس یک ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز انتخاب کنید و ترشی را همراه محلول به ظرف منتقل کنید. در نهایت درب ظرف را محکم ببندید و برای ۱۰ روز در یخچال نگهداری کنید تا ترشی آماده مصرف شود.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی کرفس و موسیر را به شما آموزش دادیم. اگر دنبال تنوع برای درست کردن ترشی هستید، پیشنهاد می‌کنیم این ترشی خوشمزه را حتما امتحان کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *