ترشی لیته گل کلم یکی از چاشنی‌های معروف و پرطرفدار است که خیلی آسان و سریع می‌توانید در خانه آن را درست کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

برای درست کردن ترشی لیته گل کلم ابتدا گل کلم، بادمجان، هویج و کرفس را به کمک غذاساز ریز کنید و همراه سرکه و پوره گوجه روی حرارت قرار دهید. سپس سیر، فلفل و سبزی ترشی را اضافه کنید و در نهایت قبل از خاموش کردن گاز، ادویه را به آن اضافه کنید. در ادامه هر مرحله جداگانه توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته چرخ شده گل کلم

برای درست کردن این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:

گل کلم کوچک  نصف ۱ عدد
بادمجان  ۲ عدد
هویج ۱ عدد
کرفس ۲ ساقه
گوجه فرنگی  ۲ عدد
فلفل تند سبز ۲ عدد
سبزی معطر ( ترخون، شوید، جعفری و گشنیز)  ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
سرکه  ۲ لیوان
نمک و زردچوبه به میزان لازم
سیاه دانه، پودر گشنیز و پودر گل پر ۲ قاشق غذاخوری
افزایش آگاهی و اطلاعات:   برای شستن لباس نوزاد این نکات را رعایت کنید

طرز تهیه ترشی لیته چرخ شده گل کلم

برای درست کردن این ترشی خوشمزه مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه

ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک برش بزنید و بشویید، سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

سپس هویج و بادمجان را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش بزنید.

ساقه کرفس را بشویید و به قطعات کوچک برش بزنید. سپس گوجه‌ها را رنده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار سیاه شمالی

مرحله دوم: مواد را چرخ کنید

گل کلم، بادمجان، هویج و کرفس را در غذاساز بریزید و به قدری میکس کنید تا همه مواد چرخ شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   خواص باورنکردنی لیموترش را می دانید!

مرحله سوم: مواد را بجوشانید

همه مواد را در یک قابلمه بریزید و ۲ لیوان سرکه را به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرات متوسط قرار دهید و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مواد روی حرارت بماند تا بجوشد.

طرز تهیه ترشی لیته چرخ شده گل کلم

مرحله چهارم: سیر و سبزی را اضافه کنید

فلفل تند سبز و سیر را ریز خرد کنید و به همراه سبزی ترشی به مواد اضافه و حرارت را کم و ملایم کنید. سپس برای ۳ الی ۴ دقیقه اجازه دهید تا مواد ترشی با هم بسازد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شور کلم و خیارشور

مرحله پنجم: ادویه را اضافه کنید

سیاه دانه، پودر گشنیز و پودر گل پر را به ترشی اضافه کنید و هم بزنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم: ترشی را در ظرف بریزید

بعد از اینکه دمای ترشی پایین آمد، آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید. سپس ترشی را در یخچال قرار دهید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   بهترین زمان برای مصرف هر سرم پوستی چه زمانی است؟

 

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی لیته چرخ‌کرده گل کلم را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این ترشی خوشمزه را حتما در خانه درست کنید و در کنار غذایتان میل کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *