بلال با روش های مختلفی درست می شود و این کاملا به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد که چه روشی را انتخاب کنند. روش های درست کردن بلال به صورت: آبپز، کبابی و.. است که به شیوه های متفاوتی درست می شود. در اینجا ما طرز تهیه بلال مکزیکی با شیر را برای شما تهیه کردیم. امیدواریم از درست کردن آن لذت ببرید. تا انتهای این مقاله از آشپزی ها با شما هستم.
مواد لازم برای تهیه بلال مکزیکی با شیر
بلال | ۶ عدد |
شیر | ۲ پیمانه |
آب | به اندازه لازم |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سس برای بلال مکزیکی
کره آب شده | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل تند | به اندازه دلخواه |
پودر سیر | ۱/۳ قاشق چای خوری |
پاپریکا | ۱/۳ قاشق چای خوری |
نمک | ۱/۳ قاشق چای خوری |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
همچنین بخوانید: مراحل تهیه بلال با فویل روی ذغال
طرز تهیه بلال مکزیکی با شیر
نیم ساعت برای تهیه آن کافی است.
- مرحله اول
پوست بلال ها را از بلال جدا کنید. بلال ها را خوب بشورید.
- مرحله دوم
یک قابلمه برداشته، کف آن را با پوست بلال بپوشانید. سپس بلال ها را روی آن بچینید.
- مرحله سوم
شیر را روی آنها ریخته، سپس آب را هم اضافه می کنیم. تا جایی که کامل روی آنها را بگیرد. شعله گاز روی حرارت متوسط باید باشد. کره را هم اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد.
- مرحله چهارم
در یک ظرف جداگانه سس آن را درست می کنیم. به این صورت که کره آب شده، خامه، آب لیمو، فلفل تند، پودر سیر، پاپریکا و نمک را ریخته و خوب هم می زنیم. بعد از آن جعفری خرد شده را درون آن می ریزیم و هم می زنیم.
- مرحله پنجم
بلال ها که پختند از قابلمه بیرون می آوریم. سپس روی همه آنها را آغشته به سس می کنیم. بعد از آن می توانید این بلال خوشمزه را نوش جان کنید.
نکات طلایی برای تهیه بلال مکزیکی خیابانی
- می توانید به دلخواه کمی شکر را به مواد بلال مکزیکی اضافه کنید.
- توجه کنید که نباید اول نمک بزنید زیرا موجب دیر پختن بلال ها می گردد.
- همچنین برای سریع تر پختن بلال مکزیکی لازم است از شیر بلال استفاده کنید.
- میزان کره و خامه را می توان تغییر داد.
پیشنهاد می شود: شیوه تهیه انواع بلال کبابی برای تعطیلات