باقالی پلو با ماهیچه، عطر و طعم خاطرات خوش را تداعی می‌کند. این غذای اصیل ایرانی، با ترکیب دلپذیر باقلا، برنج زعفرانی و گوشت آبدار، یک وعده غذایی کامل و لذیذ است. در این آموزش از مجله اکالا، شما را قدم به قدم با طرز تهیه این غذای محبوب برای ناهار یا شام آشنا می‌کنیم.

مواد لازم جهت تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مواد لازم جهت تهیه باقالی پلو با ماهیچه به شرح زیر است:

ماهیچه  ۱ کیلو و نیم
برنج  ۳ پیمانه
پیاز درشت  ۱۰ عدد
باقالی خلال شده  ۲ پیمانه
سیر  ۵ عدد یک بوته
شوید  به میزان لازم
نمک  به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه  به میزان لازم
دارچین ۶ تکه
زعفران دمکرده به میزان لازم

مراحل تهیه باقالی پلو با ماهیچه

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: خیساندن برنج

ابتدا در یک ظرف مناسب برنج را بخیسانید تا پخت راحت‌تر و خوشمزه‌تری داشته باشد.

مراحل تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مرحله دوم: پختن ماهیچه 

سپس در یک قابلمه درب دار مناسب پیاز درشت خلال شده را بریزید و ماهیچه را به آن اضافه کنید.

در ادامه سیر، تکه چوب دارچین، فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه مقداری آب اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   قهوه سرد، تابستانی خنک | معرفی انواع آیس کافه

به مدت ۳ ساعت و نیم روی حرارت کم، اجازه دهید تا ماهیچه‌ها آماده شود.

مرحله سوم: اضافه کردن باقالی به برنج

حال در یک قابلمه درب دار مناسب آب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

بعد از به جوش آمدن آب، به آن نمک، باقالی، شوید و برنج را اضافه کنید.

به مدت تقریبا ۸ دقیقه اجازه دهید تا مواد (باقالی، برنج، شوید) شما آماده شود و سپس بعد از آماده شدن برنج آن را آبکشی کنید.

بیشتر بخوانید: طرز پخت گردن گوسفندی به روش رستورانی

مرحله چهارم: پختن برنج باقالی پلو

یک قابلمه درب دار مناسب را روی حرارت قرار دهید و به آن کمی روغن و زعفران دمکرده اضافه کنید.

سپس کف قابلمه را به دلخواه سیب زمینی یا نان برای ته دیگ اضافه کنید.

در ادامه مواد (برنج، باقالی، شوید) آبکشی شده را بر روی ته دیگ بریزید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   بوی بد پا نشانه این بیماری خطرناک است

در آخر روی برنج را به دلخواه روغن حیوانی یا روغن پخت بریزید، درب قابلمه را قرار داده و اجازه دهیم که دم بکشد.

نکات کلیدی در تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مرحله پنجم: اضافه کردن زعفران دم کرده به ماهیچه

بعد از گذشت ۲ ساعت و نیم از پخت ماهیچه به آن زعفران دمکرده و نمک اضافه کنید، درب قابلمه را قرار ببندید تا کامل آماده شود.

مرحله ششم: سرو کردن

بعد از گذشت ۳ ساعت و نیم ماهیچه و باقالی پلو شما آماده است.

آن را برای سرو در ظرف بریزید. در کنار آن نیز می‌توانید از ترشی و یا سالاد استفاده کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

نکات کلیدی در تهیه باقالی پلو با ماهیچه

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • اگر از شوید تازه استفاده می‌کنید آن را با برنج آبکشی کنید؛ ولی اگر از شوید خشک استفاده می‌کنید بعد از آبکشی به برنج اضافه کنید.
  • برای عطر بیشتر شوید، قبل از اینکه درب قابلمه را قرار دهید مقداری شوید خشک روی برنج بریزید.
  • برای پخت ماهیچه نیازی به روغن نیست چون خود ماهیچه چرب است.
  • در زمان پخت ماهیچه از همان ابتدا نیاز نیست زیاد آب بریزید. در زمان آماده شدن هر نیم ساعت کم کم به آن آب اضافه کنید.
  • برای پخت ماهیچه ابتدا اجازه بدهید آب جوش بیاید بعد درب قابلمه را قرار دهید و حرارت را کم کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه ساندی شکلات یک دسر خوشمزه و محبوب-مجله بپز نپز

رسپی یک غذای مجلسی ایرانی

در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه را برایتان شرح دادیم. حالا که با رسپی و رازهای پخت یک باقالی پلوی مجلسی آشنا شدید، وقت آن رسیده که دست به کار شوید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *