املت نودل یکی از املتهای خوشمزه و محبوب به عنوان غذایی بیناللملی برای صبحانه است که در این مقاله قصد داریم دستور تهیه آن را آموزش دهیم، در ادامه با این آموزش جذاب از اکالا بلاگ همراه باشید.
نودل | ۱ بسته |
تخم مرغ | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
پودر سیر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
نمک، فلفل سیاه و آویشن | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
مراحل تهیه املت نودل
در ادامه دستور تهیه املت نودل را به صورت مرحله به مرحله شرح دادهایم:
مرحله اول: پیاز را تفت دهید
برای پخت املت نودل، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوید. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن بزنید و مجدد تفت دهید تا یکدست شوند.
مرحله دوم: فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را اضافه کنید
در ادامه فلفل دلمهای را به صورت نگینی و ریز خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا نرم شود. سپس پوست گوجهفرنگیها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید تا تفت بخورد.
مرحله سوم: پودر سیر را اضافه کنید و نودل را داخل قابلمه بریزید
در این مرحله ابتدا پودر سیر را با مقداری نمک به مواد داخل تابه افزوده و بگذارید آب اضافی آن کشیده شود. همزمان داخل قابلمهای مناسب مقداری آب ریخته و بگذارید بجوشد، سپس نودل را به آب در حال جوش افزوده و مدت ده دقیقه بجوشانید تا نرم شود.
مرحله چهارم: نودل را آبکشی کنید
نودل را آبکشی کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید، با مواد کمی تفت دهید تا به روغن بیفتد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت ایتالیایی با مرغ و قارچ (فریتاتا)
مرحله پنجم: تخممرغها را در ظرفی جدا شکسته و به مواد اضافه کنید
در این مرحله نوبت به افزودن تخممرغها رسیده است. ابتدا تخممرغها را در ظرفی جدا شکسته و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس به همراه ادویهها به مواد املت اضافه کرده و بگذارید بپزند.
مرحله ششم: پنیر پیتزا را اضافه کنید
در این مرحله مقداری پنیر پیتزا روی مواد ریخته و درب تابه بگذارید تا پنیر پیتزا آب شود. پس از آب شدن پنیر پیتزا املت نودل آماده است و میتوانید آن را با پیازچه و جعفری خرد شده تزئین کنید.
فوت و فنهای پخت املت نودل
در این بخش به ۲ نکته جذاب برای پخت املت نودل اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- در املت نودل میتوانید از قارچ نیز استفاده کنید. به این صورت که ۲۰۰ گرم قارچ را به صورت حلقه حلقه برش زده و پس از نرم شدن فلفل دلمهای به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
- برای تزیین املت نودل میتوانید از مقداری پیازچه و جعفری خرد شده استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت فرانسوی؛ با پنیر و فلفل دلمهای
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه املت نودل آموزش داده شد که با مشاهده و انجام مراحل فوق میتوانید در مدت زمانی کوتاه این غذای خوشمزه و لذیذ را برای وعده صبحانه تهیه و نوش جان کنید.
امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!