شما علاقه مندان آشپزی های خانگی می توانید در این بخش با طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ آشنا شوید. این اشترودل طعم فوق العاده ای داشته و برای میان وعده های شما یک گزینه عالی است.
اگر دوست دارید طعم یک اشترودل خانگی خوشمزه را تجربه کنید، حتماً در این بخش همراه ما باشید. طرز تهیه اشترودل گوشت با طعم های ساده را می توانید در این بخش مطالعه کنید.
مواد خمیر:
- شیر: ۱ لیوان سرخالی
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- روغن: ۱/۴ لیوان
- خمیر مایه فوری: ۱/۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ قاشق سرخالی
- آرد: ۳ لیوان
- تخم مرغ: ۱ عدد
مواد میانی:
- زرشک: به میزان لازم
- فلفل و زردچوبه و نمک: به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۲ عدد
- مرغ ریش ریش شده: ۳ تکه
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد
- ذرت: به میزان لازم
- پیاز: ۱ عدد متوسط
طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ:
برای آماده کردن این غذا ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید. مقدار خمیر مایع را به همراه شیر ولرم با دیگر ترکیب کرده و کمی شکر به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از باز شدن شکرها کنار بگذارید تا خمیر مایه باز شود.
درون یک ظرف دیگر باید مقدار دیگری شکر را با تخم مرغ ها و شکر و روغن را با یکدیگر ترکیب کنید. به مواد خود کمی نمک اضافه کرده و کنار بگذارید. بعد از ۱۰ دقیقه باید به مواد خمیر مایه خود آرد را کم کم اضافه کرده تا ترکیب یک دست شده و یک خمیر یک دست داشته باشید.
برای ورز دادن خمیر می توانید از دست استفاده کنید که مواد راحت تر با یکدیگر ترکیب شوند. روی خمیر یک پارچه نخی قرار داده و در محیط نسبتاً گرم بگذارید تا خمیر ورامده شود و حجم آن دو برابر شود. در این بین می توانید مرغ را به همراه فلفل ادویه و پیاز درون قابلمه ای ریخته و با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا نرم شود.
پیاز را به صورت خلالی برش زده و درون تابه ای با کمی روغن تفت دهید. حالا سیب زمینی های خلالی شده را درون تابه ای دیگر تفت داده تا کمی نرم شود. زرشک ها را شسته و بعد از اینکه آب آن کشیده شد به مواد اضافه کنید. مواد که به خوبی با همدیگر ترکیب شد، می توانید از ادویه فلفل، زردچوبه، کاری و ادویه های دلخواه خود استفاده کنید.
در این مرحله از طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ مقداری فلفل دلمهای نگینی شده را درون تابه ریخته و با مواد تفت داده بعد از اینکه نرم شد می توانید مقداری رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. قارچ های تفت داده شده و سیب زمینیهای تفت داده شده را نیز مواد اضافه کرده و بعد از اینکه با یکدیگر ترکیب شد، باید با خمیر اشترودل ها را تهیه کنید.
مرغ های ریش ریش شده را به مواد اضافه کرد و ترکیب کنید. خمیر را باز کرده ورز دهید تا حباب اضافی آن خارج شود و بعد به اندازه های کوچک خمیر را گرد کرد و ورز می دهید خمیر را روی سطحی باز کرده از لبه ها با چاقو برش بزنید. میانه خمیر را با مواد تهیه شده پر کرده و بعد خمیر را روی مواد ببندید.
روی خمیر ها را با استفاده از رومال تخم مرغ رومال کرده تا در زمان پخت طلایی شود. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد کمی گرم کرده و بعد خمیرها را در کف سینی چرب شده یا دارای کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید. می توانید روی اشترودل ها را با مقدار سیاه دانه نیز تزیین کنید. بعد از پخت می توان این اشترودل را با سس های دست ساز خانگی خود نوش جان کنید.
منبع : آرگا