اسکالوپ سیب‌زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که اغلب به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. همچنین این غذا را می‌توان به عنوان فینگرفود برای دورهمی‌ها و جشن تولد نیز تهیه کرد.

اسکالوپ سیب‌ زمینی روش تهیه ساده‌ای دارد و به دلیل تهیه بدون گوشت پخت آسانی نیز دارد. در این مقاله از اکالا بلاگ قصد داریم دستور تهیه این پیش غذای لذیذ را آموزش دهیم، پیشنهاد می‌کنیم تا انتها ما را همراهی کنید.

مواد لازم جهت تهیه اسکالوپ سیب‌ زمینی:
سیب زمینی حلقه شده ۸ عدد
پنیر پارمزان ۲ عدد
پنیر خامه‌ای  ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج خرد شده ۶ پیمانه
سوسیس کوکتل حلقه شده ۸ عدد
پنیر پیتزا ۲ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل نصف قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه اسکالوپ سیب‌ زمینی

مراحل و دستور تهیه اسکالوپ سیب‌زمینی در ادامه به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شده است:

مرحله اول: سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را شسته، پوست گرفته و به صورت حلقه حلقه برش بزنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه مرغ مارسالا غذای ساده و خوشمزه در خانه-مجله بپز نپز

مرحله دوم: سیب‌زمینی‌ها را داخل فر بگذارید

در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آن پنیر پارمزان بریزید. سپس سیب‌زمینی‌های حلقه شده را کف سینی چیده و به مدت نیم‌ ساعت در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید.

مراحل تهیه اسکالوپ سیب‌ زمینی

مرحله سوم: اسفناج خرد شده را تفت دهید

در این مرحله تابه‌ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون بریزید تا داغ شود، سپس اسفناج‌های خرد شده را داخل آن تفت دهید. پس از تفت خوردن اسفناج آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم: پنیر خامه‌ای را اضافه کنید

در ادامه پنیرخامه‌ای را به همراه مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

مرحله پنجم: مواد را ترکیب کرده و روی سیب‌زمینی پخش کنید

مواد را کاملا با هم مخلوط کرده و در ادامه سیب‌زمینی‌ها را از فر خارج کنید. در ادامه نصف پنیر پیتزا، مخلوط اسفناج و سوسیس‌های حلقه شده را روی سیب‌زمینی ریخته و مابقی پنیر پیتزا را به همراه جعفری روی سیب‌زمینی‌ها پخش کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه کیک کشمشی با پف زیاد؛ یک عصرانه دلچسب و سریع-بپز نپز

مرحله ششم: اسکالوپ سیب‌زمینی را مجدد داخل فر قرار دهید

در نهایت مواد اسکالوپ را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا اسفناج کاملا پخته و پنیرپیتزا آب شود. در ادامه آن را رول کرده و برش بزنید. رول‌های اسکالوپ سیب‌زمینی را می‌توانید به صورت تک نفره برش بزنید تا در جشن و مهمانی‌ها به عنوان فینگر فود سرو کنید.

ترفندهایی برای خوشمزه‌تر شدن اسکالوپ سیب‌زمینی

ترفندهایی برای خوشمزه‌تر شدن اسکالوپ سیب‌زمینی

در این بخش به چند ترفند طلایی برای تهیه اسکالوپ سیب زمینی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • برای ترد شدن سیب‌ زمینی پیش از قرار دادن داخل فر، آن را با مقداری روغن‌ زیتون تفت دهید.
  • در پخت اسکالوپ سیب‌ زمینی می‌توان از انواع پنیر مانند پنیر چدار، پنیر گودا، پنیر خامه‌ای استفاده کرد.
  • با استفاده از انواع سبزیجات معطر مانند جعفری، ریحان و آویشن اسکالوپ سیب‌ زمینی عطر و طعم فوق‌العاده‌ای خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوفله سیب زمینی

در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه اسکالوپ سیب‌ زمینی آموزش داده شد که با مشاهده آن می‌توانید این پیش غذای ساده و خوشمزه را در منزل تهیه و به عنوان فینگر‌فود در مهمانی‌ها یا جشن‌های خانوادگی سرو کنید.

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *