آچاره گوشت غذایی لذیذ است که با مخلوط گوشت و انواع ادویه های معطر تهیه می شود. تهیه این غذا لذیذ و ساده کمی زمان بر است به دلیل وجود گوشت زیرا باید کامل پخته شود. این غذا را می توان به همراه انواع ترشیجات و برنج یا نان به دلخواه سرو کرد. طرز تهیه آچار گوشت لذیذ و دلچسب با روشی ساده در این مطلب قرار گرفته شده است.
آچاره ادویه ای مخلوط با طعم دهندگی عالی می باشد که اصالت این ادویه به سیستان و بلوچستان بر می گردد. گوشت با ادویه آچار طعم دار می شود و در نهایت به همراه نان و یا برنج سرو می گردد. همانطور که می دانید کشور ما غذاهای سنتی و لذیذ بی شماری دارد که می توانیم از جمله این غذاهای سنتی به کوفته مرغ و زرشک، کوفته سماق و کوکو تن ماهی اشاره کنیم.
مواد لازم
- پیاز ۲ عدد
- ماست ۱۵۰ گرم
- گوشت گوسفند و یا گاو ۵۰۰ گرم
- زردچوبه و نمک ۱ قاشق چای خوری
- روغن ۱/۲ استکان
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- ادویه آچار ۱ و نیم قاشق مربا خوری
- خمیر سیر و زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه آچار گوشت خوش طعم
ابتدا برای تهیه این غذا باید گوشت ها را به تکه های بزرگ تر از گوشت قورمه سبزی تبدیل کنید و در کاسه ای بریزید. ماست را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه آچار و سیر و زنجبیل در کاسه ببریزید و هم بزنید. حالا کاسه را کنار بگذارید تا ۲ ساعت گوشت طعم دار شود.
حالا مقدار زیادی در یک تابه روغن بریزید. سپس پیاز ها را به صورت خلالی برش دهید و در قابلمه سرخ کنید. در ادامه باید گوجه فرنگی را رنده نمایید و به قابلمه اضافه کنید. گوجه را تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده شود. بهتر است گوجه به مدت ۱ دقیقه تفت داده شود.
در ادامه باید تمام محتویات کاسه گوشت را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. برای مغز پخت شدن گوشت یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و زمانی که گوشت پخته شد کمی روغن به قابلمه اضافه کنید و گوشت را به خوبی تفت دهید.
در آخر می توان آچار گوشت لذیذ خود را به همراه نان و یا برنج و انواع ترشیجات مورد نظر سرو کنید. به دلخواه قبل از سرو می توان کمی فلفل سبز تند به قابلمه اضافه کرد و سپس به همراه فلفل سرو کرد. نوش جان.
منبع : آرگا
برچسب :