آش چغندر و شلغم مخصوص فصل پاییز است. این آش خوشمزه و مقوی را در این روزهای سرد پاییزی درست کنید تا بدن شما نسبت به سرماخوردگی مقاوم شود. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش چغندر و شلغم را به شما آموزش دهیم.

برای درست کردن آش چغندر و شلغم ابتدا عدس، برنج و بلغور را بپزید و بعد شلغم و چغندر خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد پخته شد، سبزی آش و سیر تفت داده شده با نعناع را اضافه کنید. در ادامه مقاله تمام مراحل با توضیحات کامل گفته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه آش چغندر و شلغم

برای درست کردن این آش مقوی برای ۶ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

بلغور جو ۱ لیوان
برنج نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
شلغم ۳۰۰ گرم
چغندر ۱ عدد
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) ۵۰۰ گرم
سیر ۶ حبه
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
کشک ۲ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه برگر کریسپی خوشمزه و محبوب-مجله بپز نپز

 طرز تهیه آش چغندر و شلغم

برای درست کردن این آش خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: مواد را آماده کنید

بلغور،عدس و برنج را بشویید و به همراه آب کافی در یک قابلمه بریزید تا بپزند.

سر و ته شلغم و چغندر را جدا کنید و آنها را به قطعات کوچک برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش اسفناج با ماست موسیر

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

بعد از پخته شدن عدس و برنج، شلغم و چغندر را به در قابلمه بریزید تا بپزد. بعد از گذشت نیم ساعت، سبزی آش را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: سیر را تفت دهید

سیرها را پوست بگیرید و خرد کنید سپس در یک تابه کوچک کمی روغن بریزید و آنها را تفت دهید. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد از گذشت یک دقیقه نعناع خشک را اضافه کنید و هم بزنید و در نهایت مواد را به آش اضافه کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   ۷ چکاپ ضروری سالانه برای سلامت زنان کدامند؟

طرز تهیه آش چغندر و شلغم

مرحله چهارم: کشک را اضافه کنید

بعد از اضافه کردن سیر و نعناع به آش حرارت را کم کنید تا آش جا بیفتد. زمانی که آش به غلظت مورد نظر نزدیک شد، ۲ قاشق کشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله نمک آش را بچشید تا در صورت نیاز اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت سنتی و اصیل 

نکات تکمیلی برای تهیه آش شلغم چغندر:

  • اندازه شلغم و چغندر باید متوسط باشد زیرا اندازه‌های کوچک بافت نرم‌تر و ملایم‌تری دارند و ممکن است حین پخت له شوند.
  • چغندر رنگ خاصی به آش می‌دهد، بنابراین می‌توانید مقدار آن را با توجه به سلیقه شخصی، کم یا زیاد کنید.
  • برای اینکه آش به خوبی جا بیفتد و طعم مواد آزاد شود، بهتر است روی حرارت ملایم آن را بپزید.
  • شلغم و چغندر را به اندازه‌های متوسط برش بزنید تا حین پخت له نشوند.
  • برای قوام بیشتر آش می‌توانید میزان بلغور آش را بیشتر کنید یا کمی آرد سفید به آن اضافه کنید.
  • می‌توانید با پیاز داغ و کشک این آش را تزئین کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه اسنک تابه‌ای؛ بدون ساندویچ ساز و تستر-بپز نپز

 

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه آش چغندر و شلغم را به شما آموزش دادیم. این آش مناسب فصل سرما است و برای جلوگیری از سرماخوردگی بسیار مفید است، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم در این روزهای سر، حتما این آش خوشمزه را بپزید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *