چغندر قند، این سبزی شیرین و مفید دارای خواص ارزشمندی همچون افزایش قدرت بینایی، مبارزه با انواع سرطان، کنترل فشار خون و تقویت سیستم ایمنی است. این گیاه نه تنها به طور گسترده در تهیه شکر به کار میرود بلکه بهدلیل طعم شیرین خود، به صورت پخته نیز محبوبیت دارد. در این مقاله از مجله اکالا، روش نگهداری چغندر قند پخته برای مدت طولانی را عنوان میکنیم. اگر دوست دارید همیشه چغندر قند پخته در خانه داشته باشید، این مطلب مخصوص شماست.
نگهداری چغندر قند پخته برای مدت طولانی
در ادامه، یک روش مؤثر برای نگهداری طولانیمدت چغندر قند پخته را شرح خواهیم داد.
فریزر کردن چغندر قند پخته
بهترین روش برای حفظ تازگی و کیفیت چغندر قند پخته شده برای مدت طولانی، فریز کردن آن است. برای این کار، پس از پختن چغندر قندها، آنها را به اندازه دلخواه خرد کرده و در ظروف یا کیسههای فریزر زیپدار قرار دهید.
قبل از قرار دادن چغندر قند در فریزر، هوای اضافی داخل بستهبندی را تخلیه کنید. در نهایت چغندر قندها را در فریزر قرار دهید. با این روش، چغندر قند، ۳ تا ۵ ماه قابل نگهداری است و تقریبا ۹۰ درصد از خواص و ارزش غذایی خود را حفظ میکند.
نکته: روی هر بسته تاریخ دقیق فریز کردن را بنویسید تا هنگام مصرف، چغندر قندهای قدیمیتر را ابتدا استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لبو خوش رنگ بدون یک قطره آب
روش یخزدایی چغندر قند منجمد شده
برای یخزدایی چغندر قندهای منجمد بهتر است چند ساعت قبل از استفاده، آنها را از فریزر خارج کرده و در یخچال یا دمای محیط قرار دهید. این روش باعث میشود چغندر قندها به تدریج یخزدایی شوند و کیفیت و طعم خود را حفظ کنند.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، بهترین روش نگهداری چغندر قند پخته برای مدت طولانی را توضیح دادیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید و کاربردی باشد و به شما کمک کند تا از خواص این سبزی مفید در تمام طول سال بهرهمند شوید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.