به گزارش گروه عبری خبرگزاری بپزنپز، یواف زیتون خبرنگار نظامی این رسانه عبری زبان در این گزارش که در سایت این روزنامه منتشر شد به نحوه جنگیدن مبارزان حماس پرداخته و تحت عنوان گردان حماس به استراتژی‌های جنگی حماس در مناطق مختلف نوار غزه اشاره می‌کند.

به اعتراف این خبرنگار مسایل نظامی، حمله زمینی ارتش اسرائیل به نوار غزه وجود گردان‌های حماس را برای ارتش اسرائیل بر ملا کرد، ساختاری که ارتش اسرایل تاکنون با آن مواجه نشده بود.

در ادامه این گزارش آمده است، گرچه ابتدا ارتش اسرائیل با مشکل چندانی در درگیری‌ها مواجه نشد اما بعد از آن با ساختارهای جنگی و یگان‌‌هایی مواجه شد که اطلاعاتی در مورد آنها در اختیار نداشت.

نهادهای اطلاعاتی اسرائیل هیچ اطلاعی در رابطه با آنها نداشت، تونلی که اخیرا کشف و منهدم شده فقط شمه‌ای از کیفیت آماده سازی گروه‌های فلسطینی مسلح را برای جنگ علیه یک ارتش مدرن نشان می‌دهد و در واقع نشان می‌دهد که گردان حماس واقعا چه شکل و شمایلی دارد.

به گفته زیتون دو گردان وابسته به حماس هنوز در نوار غزه دست نخورده باقی مانده‌اند و ارتش اسرائیل هنوز با آنها رویارویی نداشه است، یکی از آنها در دیر البلح و دیگر در رفح هستند و هنوز مشخص نیست چه زمانی این تقابل با آنها صورت خواهد گرفت در حالی اصولا اختلاف نظر در مورد حمله زمینی وجود دارد.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   گزارش ارتش اسرائیل از فروپاشی روانی نظامیان صهیونیست در جنگ غزه

فرماندهان زیادی در ارتش اسرائیل وجود دارند که از بکارگیری واژه‌های دسته بندی واحدهای نظامی برای تشکیلات حماس همچون گردان ها، گروهان‌ها و تیپ‌ها احساس ناراحتی می‌کنند، زیرا معتقدند به این ساختارها حجم بزرگتری داده می‌شود، اما آنهایی که طی هفته‌های متمادی در مرکز نوار غزه و در خان یونس جنگیده‌اند به سرعت بسیار زیادی معنای کلمه گردان را برای حماس دریافتند، گرچه برخی هم اعلام می‌کنند که به کارگیری این واژه‌ها بیشتر برای مشخص کردن دامنه و منطقه فعالیت این نیروها است.

به نوشته وای نت هر گردان 3 یا 4 کمین در یک منطقه مشخص در اختیار دارند، به طور مثال گردان ضاحیه بنی سحلیه در شمال شرق خانیونیس چنین شرایطی دارند به ویژه که در نزدیکی مرز (نوار غزه با مناطق 1948 می‌باشد) بوده و به عنوان خط مقدم این درگیری دسته بندی می‌شود.

در کنار آن برخی از یگان‌های حماس در 2 یا 3 محله یا در یک روستای کوچک حضور داشته و در این محدود درگیر می‌شوند، آنها از همان ابتدا در آنجا آموزش دیده و تمرین کرده‌اند و مسئولیت آن را به عهده دارند.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   همه دروغ های صهیونیست ها در ماجرای «مجدل شمس»

سرهنگ میکی فرمانده تیپ چهارم در گفتگویی با وای نت وابسته روزنامه یدیعوت آحارانوت گفت: زمانی که ما درگیری با گردان خانیونس را آغاز کردیم می‌دانستیم که با سه کمین مواجه خواهیم شد، هر یک از آنها یک گروهان وابسته به حماس هستند، این کمین جانمایی خاصی داشته و می‌توانست در چند خیابان به طور کامل امتداد داشته باشد، آنها ابزارهای مختلفی در اختیار دارند، از دوربین‌های مدار بسته، هواپیماهای بدون سرنشین تا موشک انداز و خمپاره انداز، در حالی که تک تیرانداز‌ها هم در محل‌های خود مستقر بوده و خمپاره‌های ضد زره و ضد تانک آنها هم که به گستردگی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

او می‌افزاید با وجو آنکه ما یک نیروی پیاده و مهندسی را با پشتیبانی حملات هوایی گسترده از سوی جنگنده‌ها به منطقه اعزام کردیم اما غافلگیری انتظار ما را می‌کشید، ما با تعداد زیادی از جنگجویان مواجه نشدیم اما مقادیر بسیار زیادی بمب و و تله‌های انفجاری انتظار ما را می‌کشیدند، گرچه ما در رویارویی‌ها به موفقیت‌‌هایی دست یافتیم اما برای رسیدن به آنها بهای سنگینی را می‌پردازیم. یکی از این موارد انفجار یک بمب بو که 5 نفر از نظامیان را کشته و فرمانده و جانشین واحد را هم زخمی کرد.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   پیامدهای بلندمدت پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی

این سرهنگ ارتش اسرائیل که بیش از 60 روز کامل به طور مستمر در نوار غزه به خبرنگار رسانه عبری زبان می‌گوید: من وقتی وارد یک تونل 300 متری حماس شدم که سرامیک کاری هم شده بود، حماس را ستودم، من حتی یک لحظه هم نمی‌توانم حماس را کوچک بشمارم، زیرا آنها حتی یک لحظه از تلاش برای یافتن نقطه ضعف ما فروگذاری نمی‌کنند، مبارز حماس حتی در آن 15 ثانیه‌ای که ظاهر شده به ما حمله کرده و بعد دوباره ناپدید می‌شود هم شجاعت به خرج می‌دهد.

انتهای پیام/

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *