سرپرست امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.
به گزارش بپزنپز از وزارت بهداشت، محمود آل بویه اظهار کرد: امور اجرایی مرتبط با صدور مجوزهای ترخیص و مصرف اقلام اساسی در اداره کل و معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در ایام نوروز بدون توقف ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی توسط تمامی کارشناسان حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاهها از جمله ثبت و گزارش مشاهده هرگونه عدم انطباق فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه و مصرف، پیگیری و انجام اقدامات قانونی موارد تخلف احتمالی، رسیدگی به شکایات مردمی مطابق با دستورالعملهای مربوطه به صورت مستمر در ایام نوروز صورت میگیرد.
انتهای پیام/