هویج سرخ شده، دورچین خوشرنگ و خوشمزهای است که میتوانید آن را با یک ترفند ساده، بهتر از همیشه درست کنید. در این بخش از مجله اکالا با ما همراه باشید تا با ترفند سرخ کردن هویج برای کنار پلو آشنا شوید.
برای تهیه هویج سرخ شده مجلسی ابتدا هویجها را پوست گرفته و به دلخواه برش بزنید. سپس، آنها را به مدت کوتاهی آبپز کرده و آبکش کنید. در ادامه، هویجها را در تابه همراه روغن و کره تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در نهایت، برای طعمدار کردن هویجها کمی نمک، فلفل سیاه و شکر به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. برای مطالعه این دستور پخت به صورت مرحله به مرحله، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت سرخ کردن هویج
برای سرخ کردن هویج با استفاده از این ترفند به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
هویج | ۵۰۰ گرم |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱/۴ قاشق چایخوری |
آب | به مقدار لازم |
مراحل سرخ کردن هویج برای کنار پلو
- زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
- مناسب برای: ۴ نفر
مرحله اول: آمادهسازی هویج
برای شروع باید هویجها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس، آنها به اندازه دلخواه به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. همچنین، میتوانید هویجها را رنده درشت کنید.
مرحله دوم: آب پز کردن هویج
قابلهای را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. هویجهای برش خورده را به آب جوش اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید. این کار باعث میشود هویجها کمی نرم شوند و راحتتر سرخ شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه هویج گریل شده
مرحله سوم: آبکشی هویج
بعد از گذشت زمان تعیین شده، هویجها را آبکش کنید و آب اضافی آنها را بگیرید. اجازه دهید تا آب هویجها کاملا گرفته شود.
مرحله چهارم: تفت دادن هویج
یک تابه بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن مایع و کره را به آن اضافه کنید تا گرم شود. هویجهای آبکش شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند. مواد را مرتبا هم بزنید تا همه جای هویجها به طور یکنواخت سرخ شود. مراقب باشید که هنگام هم زدن، هویجها را له نکنید.
مرحله پنجم: اضافه کردن ادویهها
شکر، نمک و فلفل سیاه را به هویجهای تفت داده شده، اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ادویهها به همه جای هویجها برسد. چند دقیقه دیگر به تفت دادن هویجها ادامه دهید تا به خوبی سرخ و طلایی رنگ شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه گراتن شلغم و چغندر
مرحله ششم: سرو هویج سرخ شده
هویج سرخ شده مجلسی شما آماده سرو در کنار انواع پلوها است. نوش جان!
نکات طلایی برای تهیه هویج سرخ شده مجلسی
در ادامه به چند نکته طلایی برای سرخ کردن هویج کنار پلو اشاره میکنیم:
- برای طعمدار کردن هویجهای سرخ شده، میتوانید از کمی زعفران دم کرده یا پودر زنجبیل در هنگام تفت دادن نیز استفاده کنید. این ادویهها عطر و طعمی بینظیر به هویجهای شما میدهند.
- اگر دوست دارید هویجهای سرخ شدهتان ترد و خوشمزه باشند، میتوانید آنها را مدت زمان کمتری در آب جوش بجوشانید. همچنین، میتوانید بعد از آبکش کردن، هویجها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند.
- برای اینکه این دورچین خوشمزه، ظاهری زیبا و مجلسی نیز داشته باشید میتوانید از ترکیب رنگهای مختلف هویج استفاده کنید.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا به آموزش یک ترفند عالی برای سرخ کردن هویج کنار پلو پرداختیم. با این روش، هویجهایی طلایی و نرم خواهید داشت که هر کسی را شیفته خود میکند. پیشنهاد میکنیم که این روش سرخ کردن را یکبار امتحان کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.