تهیه پیاز داغ به ظاهر ساده اما در واقع پر از ظرافت است. انتخاب نوع پیاز، اندازه برشها، دمای روغن و حتی نوع روغن، همه و همه در طعم و بافت نهایی پیاز داغ تاثیرگذارند. در این قسمت از مجله اکالا همراه ما باشید تا با ترفندهای درست کردن پیاز داغ آشنا شوید.
رازهای یک پیاز داغ طلایی و ترد
برای داشتن یک پیاز داغ بینظیر، چند نکته طلایی وجود دارد که باید بدانید:
انتخاب پیاز مناسب
پیاز داغ کاربردهای زیاد دارد و این موضوع باعث میشود که انتخاب پیاز مناسب در تهیه پیاز داغ و طعم نهایی غذای شما تاثیر بسیار زیادی داشته باشد. برای پیاز داغ چیپسی و ترد، پیاز سفید بهترین گزینه است.
اگر میخواهید رنگ پیاز داغ شما کمی قرمز باشد، میتوانید از پیاز قرمز استفاده کنید. همچنین، انتخاب پیاز تازه و سفت باعث میشود که کیفیت نهایی پیاز داغ بهتر باشد.
برش یکدست
مهمترین ترفند برای یک پیاز داغ عالی، برش یکدست پیازها است. پیازهای نازک زودتر سرخ می شوند و اگر با پیازهای ضخیمتر قاطی شوند، برخی میسوزند و برخی خام میمانند. پس همه پیازها را به یک اندازه خرد کنید.
روغن داغ
برای اینکه پیازها طلایی و برشته شوند، روغن را خوب داغ کنید. اما حواستان باشد که روغن نسوزد، چون هم طعم پیاز را خراب میکند و هم برای سلامتی مضر است. روغن کنجد برای سرخ کردن پیاز داغ، انتخاب بسیار خوبی است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ کاراملی به روشی ساده برای فریزر
راز تردی پیاز داغ
برای اینکه پیاز داغ شما ترد و چیپسی شود میتوانید قبل از سرخ کردن، پیازها را در آب جوش یا شیر بغلطانید. این کار باعث میشود پیازها رطوبت خود را از دست بدهند و در هنگام سرخ شدن، ترد شوند.
استفاده از زردچوبه و زعفران
برای اینکه پیاز داغ شما رنگ طلایی و جذابی داشته باشد، میتوانید کمی زردچوبه یا زعفران به آن اضافه کنید. این ادویهها نه تنها رنگ پیاز داغ را زیباتر میکنند، بلکه طعم آن را هم دلچسبتر میکنند.
حرارت ملایم
از دیگر ترفندهای تهیه پیاز داغ، استفاده از حرارت ملایم است. بعد از اینکه پیازها را در روغن داغ ریختید، حرارت زیر ظرف را کم کنید تا پیازها به آرامی سرخ شوند و نسوزند. همچنین، برای یکدست سرخ شدن پیازها، آنها را مرتبا هم بزنید.
گرفتن روغن اضافی پیاز داغ
بعد از سرخ شدن پیازها، آنها را در آبکش بریزید تا روغن اضافیشان گرفته شود. همچنین میتوانید پیاز داغ را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. این کار باعث میشود پیاز داغ شما سالمتر و کمچربتر باشد.
بیشتر بخوانید: با این ۵ روش طلایی، پیاز داغ بدون روغن تهیه کنید
سرخ کردن در چند مرحله
هرگز حجم زیادی پیاز را یکجا در روغن نریزید. این کار باعث میشود پیازها به هم بچسبند و خوب سرخ نشوند. بهتر است پیازها را در چند مرحله سرخ کنید.
استفاده از نمک و شکر
یکی از ترفندهای درست کردن پیاز داغ، استفاده از نمک و شکر است. برای اینکه پیاز داغ شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید کمی نمک یا شکر به روغن اضافه کنید.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا به رازهای طلایی درست کردن پیاز داغ پرداختیم. شما میتوانید با در نظر گرفتن این ترفندهای مهم، پیاز داغ خوشمزه و تردی را تهیه کنید که مشابه پیاز داغهای رستورانی است.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.