چای سبز به واسطه خواص بی‌نظیرش برای سلامتی، جایگاه ویژه‌ای در میان نوشیدنی‌ها دارد. اما برای آنکه بتوان به طور کامل از فواید این چای بهره‌مند شد، باید به روش صحیح آن را دم کرد. در این مقاله از مجله اکالا، بهترین روش دم کردن چای سبز + مدت زمان مصرف آن را شرح می‌دهیم.

برای دم کردن چای سبز، ابتدا آب را جوش آورده و اجازه دهید تا دمای آن به حدود ۸۰ درجه سانتی‌گراد برسد. سپس چای سبز را داخل قوری ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید. پس از ۳ تا ۸ دقیقه دم کشیدن، چای را صاف کرده و میل کنید. برای دیدن مراحل کامل دم کردن چای سبز و آشنایی با بهترین زمان مصرف آن، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

بهترین روش دم کردن چای سبز

برای دم کردن چای سبز می‌توان از انواع مختلف آن مانند برگ تازه چای سبز، چای سبز کیسه‌ای و پودر چای استفاده کرد. با این حال، برگ‌های تازه به دلیل عطر و طعم بی‌نظیر و حفظ حداکثری خواص، بهترین انتخاب برای تجربه یک چای سبز اصیل و خوش‌طعم محسوب می‌شوند. نحوه صحیح دم کردن چای سبز به شرح زیر است:

مواد لازم برای دم کردن چای سبز

برای درست کردن چای سبز، مواد زیر را آماده کنید:

افزایش آگاهی و اطلاعات:   با این 3 روش زیتون سیاه اصل را از تقلبی تشخیص دهید-بپز نپز
آب ۲ لیوان
برگ چای سبز ۲ قاشق چای‌خوری

مراحل دم کردن چای سبز

  • زمان آماده‌سازی: ۳ الی ۸ دقیقه
  • مناسب برای: ۲ نفر

مرحله اول: جوشاندن آب

ابتدا دو لیوان آب را در کتری ریخته و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. پس از جوش آمدن آب، کتری را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا دمای آب به حدود ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتی‌گراد برسد.

نکته: دمای آب نقش بسیار مهمی در کیفیت چای سبز دارد. اگر آب بیش از حد داغ باشد (نقطه جوش)، چای تلخ می‌شود. از طرف دیگر، اگر آب خیلی سرد باشد، عصاره و ترکیبات مفید چای به خوبی آزاد نشده و شما نمی‌توانید از تمام فواید آن بهره‌مند شوید.

مرحله دوم: دم کشیدن چای سبز

دو قاشق چای‌خوری چای سبز را داخل قوری چینی یا شیشه‌ای بریزید. سپس آب جوش با دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد را به قوری اضافه کرده و درب آن را ببندید. اجازه دهید چای به مدت ۳ الی ۸ دقیقه دم بکشد.

نکته: توجه داشته باشید که دم کردن چای سبز با چای سیاه متفاوت است و شما نباید چای سبز را روی کتری دم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش زرشک و عناب + بهترین زمان مصرف

مرحله سوم: صاف کردن چای سبز

پس از دم کشیدن کامل چای سبز، رنگ آن به سبز کم‌رنگ تغییر می‌کند. در این مرحله، برگ‌های چای را با استفاده از یک صافی جدا کنید. این کار باعث می‌شود که چای سبز تلخ نشود. حالا چای سبز شما آماده نوشیدن است. نوش جانتان!

افزایش آگاهی و اطلاعات:   تست مزاج شناسی رایگان در کمتر از ۱ دقیقه (آنلاین)

مدت زمان دم کشیدن چای سبز زمان

مدت زمان دم کشیدن چای سبز زمان

مدت زمان دم کشیدن چای سبز تاثیر مستقیمی بر طعم و خواص آن دارد. هر چه چای سبز مدت زمان بیشتری دم بکشد، طعم تلخی پیدا کرده و بخش قابل توجهی از خواص مفید آن از بین می‌رود.

معمولا زمان ایده‌آل برای دم کشیدن چای سبز بین ۳ تا ۸ دقیقه است. با این حال، این مدت زمان بسته به عوامل مختلفی مانند روش دم کردن و اندازه برگ‌های چای ممکن است کمی متفاوت باشد. برای مثال، چای سبز با برگ‌های ریزتر نسبت به چای سبز با برگ‌های درشت‌تر، سریع‌تر دم می‌کشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای عراقی

بهترین زمان مصرف چای سبز

بهترین زمان برای مصرف چای سبز و بهره‌مندی از خواص آن به شرح زیر است:

  • یکی از بهترین زمان‌ها برای نوشیدن چای سبز، صبح‌ها پس از صرف صبحانه و یا سر شب است.
  • یکی دیگر از بهترین زمان‌ها برای نوشیدن چای سبز، بین وعده‌های غذایی است. مصرف یک فنجان چای سبز حدود دو ساعت قبل یا بعد از غذا می‌تواند به بدن کمک کند تا مواد مغذی را بهتر جذب کرده و همچنین به افزایش جذب آهن کمک شایانی کند.
  • برای بهره‌مندی حداکثری از خواص چای سبز برای کاهش وزن بهتر است آن را قبل از شروع ورزش و با معده پر مصرف کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   تست سلامت بدن با آروغ زدن!/ این چالش را امتحان کنید

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، روش صحیح و اصولی دم کردن چای سبز به همراه بهترین زمان مصرف آن را توضیح دادیم. در کنار تمامی خواص مفید چای سبز، لازم به ذکر است که مصرف بیش از حد آن می‌تواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد. بنابراین، توصیه می‌شود که در مصرف این نوشیدنی اعتدال را رعایت کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *