در آشپزی غذاهای ایرانی معمولا برای پخت گوشت و مرغ از پیاز استفاده می‌شود تا بوی زهم آنها را بگیرد. شاید کمی عجیب باشد اما می‌توانید پیاز را حذف کنید و همچنان یک غذای خوش عطر و بو بپزید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرغ بدون پیاز را به شما آموزش خواهیم داد. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

چگونه مرغ بدون پیاز بپزیم؟

مواد لازم برای درست کردن مرغ بدون پیاز

برای درست کردن این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

مرغ  ۴ تکه سینه یا ران
کره ۵۰ گرم
زعفران به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
آب یک لیوان
روغن ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ بدون پیاز

برای درست کردن مرغ بدون پیاز طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: تابه مناسب انتخاب کنید

برای درست کردن این غذا، به هیچ عنوان نباید تکه‌های مرغ روی هم چیده شود، بنابراین باید یک تابه بزرگی انتخاب کنید که بتوانید تمام تکه‌های مرغ‌ها را کف آن بچینید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بادمجان سوخاری پنیری

مرحله دوم: مرغ را در تابه بچینید

بعد از انتخاب تابه مناسب، تکه‌های مرغ را کف آن بچینید و روغن و کره را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا کره آب شود.

مرحله سوم: زعفران را اضافه کنید

بعد از اینکه کره آب شد، زعفران آب شده را روی مرغ‌ها بریزید. هر از چند دقیقه مرغ‌ها را برگردانید تا همه قسمت‌های آن زعفرانی و سرخ شود. این کار را تا زمانی ادامه دهید تا یک لایه زعفرانی روی مرغ‌ها ببندد.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   نگهداری پیاز سرخ شده؛ نکات طلایی برای ماندگاری بالا-بپز نپز

چگونه مرغ بدون پیاز بپزیم؟

مرحله چهارم: سس مرغ را آماده کنید

در یک کاسه کوچک، آب، رب گوجه فرنگی، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه سس کاملا یکدست شد، آن را به مرغ‌ها اضافه کنید. بعد از اضافه کردن سس، مرغ‌ها را جابجا کنید تا مطمئن شوید که سس در همه قسمت‌های مرغ پخش شده است.

مرحله پنجم: مرغ را بپزید

بعد از اضافه کردن سس درب آن را بگذارید و اجازه دهید با حرارت متوسط مرغ‌ها بپزند. هر ۱۰ دقیقه آب مرغ را نگاه کنید که در صورت کم بودن بتوانید اضافه کنید. در نهایت مرغ باید با یک سس غلیظ سرو شود.

بیشتر بخوانید: اگر پیاز نداشتیم چه کنیم؟ جایگزین‌های پیاز در آشپزی

نکات تکمیلی برای تهیه مرغ بدون پیاز:

  • به هیچ عنوان نبود پیاز باعث بو یا طعم بد مرغ نمی‌شود.
  • کره و زعفران طعم دهنده‌های اصلی این غذا هستند. هرچه میزان زعفران بیشتر باشد این غذا خوش طعم‌تر می‌شود.
  • بهتر است از آب لیمو ترش تازه به جای آبلیموهای صنعتی استفاده کنید.
  • در ابتدای کار مرغ‌ها را نیازی نیست برای مدت طولانی تفت دهید.
  • می‌توانید از ادویه کاری و پودر سیر هم استفاده کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه حلوا دهین سنتی با دستور سرآشپزهای نجف-مجله بپز نپز

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرغ بدون پیاز را آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را درست کنید تا عطر و طعم بسیار خوب مرغ بدون پیاز را تجربه کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *