آب اسفناج، یک نوشیدنی سبز رنگ و انرژیزا است که با وجود ظاهر سادهاش، طعم فوقالعادهای دارد. این نوشیدنی سرشار از آهن و ویتامین بوده و میتواند به سمزدایی بدن کمک کند. طرز تهیه آب اسفناج کار بسیار سادهای است و خیلی سریع آماده میشود. در این قسمت از مجله اکالا با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آب اسفناج آشنا شوید.
مواد لازم جهت تهیه آب اسفناج (برای ۲ نفر)
برای تهیه این نوشیدنی پرخاصیت به مواد اولیه زیر نیاز دارد:
اسفناج تازه | ۲ فنجان (۱۰۰ گرم) |
خیار | ۲ عدد |
سیب | ۲ عدد |
آب لیموترش | ۲ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ۳/۴ فنجان |
مراحل تهیه آب اسفناج
برای تهیه آب اسفناج باید مراحل زیر را طی کنید:
مرحله اول: آماده سازی مواد
اسفناج، سیب و خیار را به خوبی بشویید. سیب و خیار را در صورت تمایل پوست بگیرید و به قطعات بزرگ برش بزنید. فراموش نکنید که هستههای داخل سیب را جدا کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
سه چهارم فنجان آب را داخل مخلوط کن بریزید. سپس باید اسفناج، آب لیموترش، سیب و خیار برش خورده را به مخلوط کن اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کرده و مواد را به مدت چند دقیقه با هم ترکیب کنید تا یکدست و صاف شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب شلغم ترکی
مرحله سوم: صاف کردن و سرو آب اسفناج
یک صافی ریز مشبک را روی یک ظرف بزرگ قرار دهید. مخلوط آماده شده را از صافی عبور دهید تا تفاله از آبمیوه جدا شود. با استفاده از یک قاشق، تفاله را فشار دهید تا تمام آبمیوه آن خارج شود. آبمیوه صاف شده را در لیوان سرو بریزید و بلافاصله میل کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی اکالا به آموزش طرز تهیه آب اسفناج با سیب و خیار پرداختیم. این نوشیدنی پرخاصیت سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامینها است که به سمزدایی بدن و تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. با افزودن این نوشیدنی به رژیم غذایی خود، میتوانید سبک زندگی سالمتری داشته باشید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.