به گزارش «بپزنپز» به نقل از مرکز آمار ایران، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

در این گروه، اقلام ” رشته آش ” با ۱۵.۰ درصد و” برنج ایرانی درجه یک ” با ۳.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   یک میلیون و ۱۰۰ هزار شرکت کاغذی و فاقد فعالیت هستند-مجله بپز نپز
سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *