به گزارش بپزنپز؛ در یخچال غذاها و خوراکیهای مختلفی را نگهداری میکنیم اما باید دقت کنیم که بعضی از غذاها و موادغذایی حتی در یخچال نیز زود فاسد میشوند.
باقی مانده مواد غذایی نباید بیشتر از ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود و بهتر است قبل از زمان گفته شده مصرف شوند. با نگهداری بیش از ۲۴ ساعت در یخچال، امکان رشد میکروب فراهم می شود. به غذاهای نگهداری شده در یخچال، قبل از مصرف باید حرارت داده شود. عدم توجه به موارد ذکر شده شاید در کوتاه مدت، مشکل خاصی ایجاد نکند اما در طولانی مدت، افراد را دچار آلودگیهای غذایی خواهد کرد.