اسموتیها نوشیدنیهای پرطرفداری هستند که با توجه به موادی که ترکیب شده است، میتوانید آنها را به عنوان صبحانه یا میانوعده میل کنید. در میان انواع مختلف اسموتی، یکی از اسموتیهای سبز خواهان بیشتری دارد. اسموتی سیب و کرفس به دلیل طعم بینظیرش در کنار خواصی که دارد، آن را تبدیل به یک نوشیدنی تمام و کمال کرده است. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این اسموتی خوشرنگ و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
انواع روشهای تهیه اسموتی سیب و کرفس
درست کردن این اسموتی روشهای مختلفی دارد که در ادامه به آموزش ۳ روش آن میپردازیم.
مواد لازم برای تهیه اسموتی سیب و کرفس به روش اول
برای درست کردن این اسموتی به روش اول به مواد زیر نیاز برای یک نفر دارید:
شیر بادام | نصف پیمانه |
ساقه کرفس | ۲ عدد |
سیب | یک عدد |
موز | یک عدد |
زنجبیل تازه | یک تکه کوچک |
اسفناج تازه | یک پیمانه |
عسل | یک قاشق غذاخوری |
یخ | یک پیمانه |
طرز تهیه اسموتی سیب و کرفس به روش اول
برای درست کردن اسموتی سیب و کرفس مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: آماده سازی مواد
سیب را بشویید و آن را به چهار بخش تقسیم کنید، سپس شاخه و هسته آن را جدا کنید. ساقه کرفس را بشویید و به قطعات کوچک برش بزنید. موز و اسفناج را هم به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. زنجبیل تازه را رنده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه میلک شیک انگور یاقوتی
مرحله دوم: ترکیب مواد
شیر بادام، ساقه کرفس، سیب خرد شده، موز، زنجبیل تازه رنده شده، اسفناج تازه، عسل و یخ را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که مخلوط نرم و یکدست بدهد، میکس کنید. در نهایت در ظرف مورد نظر اسموتی را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه اسموتی سیب و کرفس به روش دوم
برای درست کردن این اسموتی به روش دوم به مواد زیر نیاز برای یک نفر دارید:
اسفناج تازه | یک پیمانه |
آب | یک پیمانه |
ساقه کرفس | یک عدد |
سیب | یک عدد |
زنجبیل تازه | یک تکه کوچک |
لیموترش | یک عدد |
یخ | نصف پیمانه |
طرز تهیه اسموتی سیب و کرفس به روش دوم
برای درست کردن اسموتی سیب و کرفس مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: آماده سازی مواد
سیب را بشویید و آن را به چهار بخش تقسیم کنید، سپس شاخه و هسته آن را جدا کنید. ساقه کرفس را بشویید و به قطعات کوچک برش بزنید. لیمو ترش را بشویید و آب آن را بگیرید. زنجبیل تازه را رنده کنید.
مرحله دوم: ترکیب مواد
اسفناج تازه، آب، ساقه کرفس، سیب، زنجبیل تازه رنده شده و آب لیمو ترش و یخ را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که مخلوط نرم و یکدست بدهد، میکس کنید. در نهایت در ظرف مورد نظر اسموتی را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه اسموتی سیب و کرفس به روش سوم
برای درست کردن این اسموتی به روش سوم به مواد زیر نیاز برای یک نفر دارید:
سیب | ۲ عدد |
ساقه کرفس | ۲ عدد |
خیار | یک عدد |
زنجبیل | یک تکه کوچک |
یخ | یک پیمانه |
طرز تهیه اسموتی سیب و کرفس به روش سوم
برای درست کردن اسموتی سیب و کرفس مراحل زیر را انجام دهید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آفوگاتو با اسپرسو
مرحله اول: آماده سازی مواد
سیبها را بشویید و آن را به چهار بخش تقسیم کنید، سپس شاخه و هسته آن را جدا کنید. ساقه کرفس و خیار را بشویید و به قطعات کوچک برش بزنید. زنجبیل تازه را رنده کنید.
مرحله دوم: ترکیب مواد
سیب خرد شده، ساقه کرفس، خیار و زنجبیل رنده شده و یخ را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که مخلوط نرم و یکدست بدهد، میکس کنید. در نهایت در ظرف مورد نظر اسموتی را سرو کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، ۳ روش تهیه اسموتی سیب و کرفس را به شما آموزش دادیم. شما میتوانید با توجه به مواد اولیه یکی را به دلخواه انتخاب کنید و در وعده صبحانه نوش جان کنید تا حس طراوت و تازگی را لمس کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.