شکلات با پوست پرتقال یکی از انواع دسرهای پاییزی بسیار محبوب و پرطرف‌داری است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه درست کنید. در این مقاله از مجله اکالا، روش تهیه این خوراکی جذاب را به همراه تمام نکات مهمی که برای خوشمزه‌تر شدن آن باید بدانید آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش تهیه

پرتقال‌ها را ابتدا با آب به خوبی بشویید، پوست بگیرید و قسمت تلخ آن جدا کنید. پوست‌های برش‌خورده را چندین بار در آب جوش بپزید و آبکش کنید تا تلخی آن‌ها کاهش یابد. سپس پوست‌ها را در شربت آماده شده از آب و شکر بجوشانید و خشک کنید. شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن کره و نمک اضافه کنید. پوست‌های خشک‌شده پرتقال را تا نیمه در شکلات فرو کنید و شکلات‌ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید. برای سفت شدن سریع‌تر، شکلات‌ها را در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید. رسپی این دسر را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم شکلات با پوست پرتقال

رنده پوست پرتقال ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
نمک ۱ پنس
کره  ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
خلال پسته یا بادام  برای تزیین (اختیاری)
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل شکلات با پوست پرتقال

  • مدت زمان آماده سازی تا تهیه نهایی این شکلات ۳-۴ ساعت است.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش یک ظرف متوسط شکلات به شما می‌دهد
  • درجه سختی تهیه این شکلات در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی پوست پرتقال

پرتقال‌ها را درون کاسه آب بریزید و با دقت بشویید تا هر گونه آلودگی یا مواد شیمیایی روی پوستشان است کاملا از بین رود.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خانگی؛ ساده و خوشمزه

سپس آن‌ها را با دستمال آشپزخانه‌ای کاملا خشک کنید. پوست پرتقال را با کمک چاقو تیزی به دقت بگیرید.

توجه داشته باشید که در این مرحله باید قسمت سفید زیر پوست را نیز با حوصله با کمک چاقو جدا کنید.

این بخش طعم تلخ پوست پرتقال را به وجود می‌آورد و باید تا حد امکان حذف شود.

پوست را به صورت نواری یا مکعبی برش زنید.

مرحله دوم: گرفتن تلخی پوست پرتقال

قابلمه مناسبی را آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد. سپس پوست‌های برش زده را در قابلمه‌ بریزید.

۵-۷ دقیقه‌ای زمان دهید تا پوست‌های پرتقال در آب بجوشند. سپس آن‌ها را در آبکش بریزید و با آب سرد شست و شو دهید. این کار باعث می‌شود تلخی پوست کمتر شود.

این مرحله را باید ۲-۳ مرتبه دیگر تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال کاملا گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پوست پرتقال شکری

مرحله سوم: درست کردن شربت

درون قابلمه مناسبی شکر و آب را بریزید. با هم ترکیب کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید.

منتظر بمانید تا شربت به نقطه جوش رسد و شکر کاملاً در آب حل شود.

مرحله چهارم: شیرین کردن پوست پرتقال

پس از اینکه دانه‌های شکر کاملاً در آب حل شد و شربت کمی غلیظ شد پوست‌های پرتقال را به شربت درون قابلمه اضافه کنید.

۱۵-۲۵ دقیقه زمان دهید تا پوست های پرتقال درون شربت بجوشند و شیرین شوند.

پس از گذشت زمان اعلام شده پوست‌ها را از شربت خارج کنید و روی کاغذ روغنی یا توری گذارید تا شربت اضافی آن‌ها جدا شود.

۲-۳ ساعتی زمان دهید تا پوست های پرتقال در دمای محیط بمانند و کاملا خشک شوند.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   گل مژه و ۹ روش خانگی برای درمان آن

مرحله پنجم: آماده‌سازی شکلات

شکلات را برش بزنید و درون ظرف مناسبی بریزید.

ظرف را روی حرارت کتری یا بخار آب قرار دهید تا شکلات به روش بن ماری آرام ذوب شود.

برای نرم‌تر شدن شکلات و ایجاد بافتی لطیف، می‌توانید مقداری کره به شکلات اضافه کنید.

در همین مرحله نمک را به شکلات اضافه کنید. نمک طعمی متعادل و خاص به شکلات می‌دهد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستیل خانگی با آبمیوه‌های پاییزی

مرحله ششم: تزیین شکلات

پوست‌های خشک‌شده را یکی‌یکی تا نیمه در شکلات ذوب‌شده فرو کنید و آن‌ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد.

در همین مرحله می‌توانید مقداری رنده پوست پرتقال، پودر پسته یا بادام روی شکلات‌ها بریزید.

برای سریع‌تر بستن شکلات‌ها می‌توانید آن‌ها را به مدت ۴۰-۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله هفتم: سرو و نگهداری

شکلات‌های بسیار جذاب و متفاوت تان را در ظرف سرو بچینید و با چای یا قهوه میل کنید.

اگر قصد نگهداری دارید، آنها را در ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید. این شکلات‌ها ۵-۷ روز در یخچال تازه می‌مانند.

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن شکلات با پوست پرتقال

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت پرتقال خانگی

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن شکلات با پوست پرتقال

در ادامه به چند نکته مهم برای خوشمزه‌تر شدن شکلات با پوست پرتقال اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • قسمت سفید زیر پوست پرتقال را با دقت جدا کنید تا تلخی ایجاد نکند.
  • اجازه دهید پوست‌های پرتقال کاملاً خشک شوند تا شکلات بهتر به آنها بچسبد.
  • استفاده از عسل به جای بخشی از شکر، می‌تواند طعم ملایم‌تر و طبیعی‌تری ایجاد کند.
  • در مرحله جوشاندن، هر بار آب را کاملاً تعویض کنید تا تلخی پوست پرتقال کاملا گرفته شود.
  • برای داشتن طعمی متفاوت تر می‌توانید چند قطره وانیل یا عرق بهار نارنج به شربت،اضافه کنید.
  • از هر طعم شکلاتی برای درست کردن این دسر می توانید استفاده کنید اما شکلات تلخ با درصد کاکائو بالا طعم آن را بی نظیر می کند.
  • از پرتقال‌های با پوست ضخیم و سالم استفاده کنید تا طعم و ظاهر بهتری داشته باشید.
  • نمک را حتما به شکلات اضافه کنید زیرا طعم شکلات را به تعادل می‌رساند.
  • اگر پوست‌ها چسبناک هستند، می‌توانید قبل از پوشاندن شکلات، آنها را در پودر شکر بغلتانید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   خواص بادیان ستاره ای و تاثیرات مثبت مصرف این ادویه

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما نیز با رعایت مراحل و نکات بالا می‌توانید به راحتی این شکلات‌های جذاب و ساده را در منزل درست کنید.

اگر برای درست کردن این شکلات از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم شکلات می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *