یکی از چاشنی‌ هایی که ما ایرانی‌ ها در فصول سرد سال از آن استفاده می‌ کنیم انواع ترشی‌ هاست. ما از این چاشنی ها در کنار انواع غذاها استفاده می کنیم و اکثر ترشی‌ ها طبع سردی را دارند. در این مقاله قصد داریم برای شما همراهان همیشگی سایت آشپزی‌ها طرز تهیه ترشی گل کلم تبریزی را با تمام فوت و فن‌ های آن بیاوریم تا آن را برای عزیزانتان درست کنید.

ترشی گل کلم تبریزی چیست

ترشی گل کلم یا ترشی مخلوط تبریزی یکی از انواع ترشی‌ های مجلسی است که طرفداران زیادی را هم در تبریز و هم در سایر مناطق دارد. برای تهیه این ترشی خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز داریم.

همچنین بخوانید : مراحل تهیه خوراک گل کلم و قارچ؛ غذایی سالم

دستور تهیه سالاد گل کلم+سیب زمینی

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ترشی گل کلم تبریز

سیب زمینی ترشی ۱ کیلوگرم
هویج ۱ کیلوگرم
فلفل سبز تند ۱۰ عدد
گل کلم ۲ عدد
ترخون، گلپر به میزان لازم
نمک، سرکه به میزان لازم
ترشی گل کلم تبریزی
ترشی گل کلم تبریزی

ترتیب مراحل درست کردن ترشی گل کلم تبریزی خوشرنگ

  1. مرحله اول: (آماده سازی گل کلم و هویج)

    از آنجایی که گل کلم در دسته صیفی جات قرار دارد، برای تهیه ترشی گل کلم بهتر است که گل کلم را ابتدا با مواد ضدعفونی کننده شسته و بعد هم به خوبی با آب آن را آبکشی کنیم. بعد از شستن گل کلم آن را درون آبکش مناسبی قرار می‌ دهیم تا آب آن کاملاً خارج شود. تا گل کلم در حال خشک شدن است، هویج‌ ها را به خوبی شسته و کنار می گذاریم. حالا گل کلم و هویج‌ های خشک شده را به ابعاد مورد نظرمان خرد می کنیم.

  2. مرحله دوم: (افزودن سیب زمینی ترشی به سایر مواد)

    حالا گل کلم و هویج خرد شده را درون آبکشی می‌ ریزیم تا کاملاً خشک شوند پس از انجام این کار سیب زمینی‌ ترشی را پوست گرفته و به ابعاد مورد نظرمان خرد می‌ کنیم و هر سه آنها را درون ظرف مناسبی می ریزیم.

  3. مرحله سوم: (افزودن گلپر، فلفل سبز و ادویه به ترشی)

    در ادامه کار گلپر را به مواد اولیه اضافه می‌ کنیم. اگر ادویه خاصی مد نظر شما هست، می‌ توانید در این مرحله به مواد ترشی اضافه کنید و در انتهای این مرحله فلفل‌ های سبز را اضافه می‌ کنیم

  4. مرحله چهارم: (سرو نهایی)

    در مرحله آخر موقع اضافه کردن نمک و سرکه به مواد ترشی است. پس از اضافه کردن نمک و سرکه درب ظرف را به خوبی می‌ بندیم به طوری که مواد ترشی درون ظرف هوا نکشند و ظرف را به مدت دو هفته کامل کنار می گذاریم تا ترشی کاملاً جا بیافتد. بعد از دو هفته ترشی آماده سرو نهایی شده است.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   از عروسی تا مهمانی؛ شینیون‌هایی که هرگز از مد نمی‌افتند
ترشی گل کلم تبریزی
ترشی گل کلم تبریزی

نکات مهم و کلیدی برای ترشی گل کلم و هویج

  • تا جا افتادن ترشی گل کلم تبریزی از هم زدن مواد و باز کردن درب ظرف ترشی خودداری کنید.
  • از ادویه‌هایی که می‌ توانیم برای ترشی استفاده کنیم می‌توان به فلفل، زیره، تخم گشنیز، سیاهدانه، نمک، زردچوبه و گلپر اشاره کرد.
  • اگر در مناطق گرمسیری زندگی می‌ کنید بهتر است پس از ۱۰ روز ظرف ترشی مورد نظرتان را به یخچال منتقل کنید.
  • می‌توانید از سبزیجات خشک معطر هم در این ترشی استفاده کنید.

پیشنهاد سایت آشپزی ها : شیوه آماده سازی خوراک گل کلم با پنیر خاص و جذاب

فواید انواع کلم در دفع سموم بدن

به این مطلب امتیاز دهید

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *